• Pregleda: 2024

Pomoć za OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Predstavnici RTV Yu Eco uručili su donaciju u vidu 55 ćebadi Osnovnoj i srednjoj školi „Žarko Zrenjanin“. Ovim poklonom YU Eco nastavlja politiku društveno odgovornog poslovanja. Prema rečima direktorke škole ćebad su stigla u pravo vreme, a biće iskorištena tamo gde su najpotrebnija.
Pomoć za OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Osnovna i srednja škola „Žarko Zrenjanin“ će jedan deo ćebadi iskoristiti na salašu u Horgošu koji koriste štićenici škole, dok će drugi deo biti poklonjen deci iz socijalno ugroženih porodica.

Predstavnici RTV Yu Eco na čelu sa direktorom Jožefom Pinterom poklonili su OISŠ „Žarko Zrenjanini“ 55 ćebadi sa ciljem da na skroman način pomognu deci da se ugreju u hladnim danima. Ovo nije prva donacija RTV Yu Eco, jer je osim ovog poklon prethodnih godina dobila i subotička Opšta bolnica.

Osnovna i srednja škola „Žarko Zrenjanin“ već godinama ima problema sa jutarnjom užinom. Naime svako jutro se u ovoj školi priprema 350 besplatnih obroka za đake, ali ih je bez donatora teško obezbediti.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
baćo Odgovori
Draga direktorice kako stvari stoje donacija i poklona biće sve manje. Tome je najbolji odgovor da nastavnike i učenike(pogotovo završne razrede) navikavate na rad i makar simboličnu zaradu. Svaki društveno odgovoran privrednik je vaš potencijalni partner.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.