Komentara: 1
Pregleda: 2332

Pomoć za OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

04.12.2012. u 16:14h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici RTV Yu Eco uručili su donaciju u vidu 55 ćebadi Osnovnoj i srednjoj školi „Žarko Zrenjanin“. Ovim poklonom YU Eco nastavlja politiku društveno odgovornog poslovanja. Prema rečima direktorke škole ćebad su stigla u pravo vreme, a biće iskorištena tamo gde su najpotrebnija.
Pomoć za OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Osnovna i srednja škola „Žarko Zrenjanin“ će jedan deo ćebadi iskoristiti na salašu u Horgošu koji koriste štićenici škole, dok će drugi deo biti poklonjen deci iz socijalno ugroženih porodica.

Predstavnici RTV Yu Eco na čelu sa direktorom Jožefom Pinterom poklonili su OISŠ „Žarko Zrenjanini“ 55 ćebadi sa ciljem da na skroman način pomognu deci da se ugreju u hladnim danima. Ovo nije prva donacija RTV Yu Eco, jer je osim ovog poklon prethodnih godina dobila i subotička Opšta bolnica.

Osnovna i srednja škola „Žarko Zrenjanin“ već godinama ima problema sa jutarnjom užinom. Naime svako jutro se u ovoj školi priprema 350 besplatnih obroka za đake, ali ih je bez donatora teško obezbediti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2332
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

donacija školi Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.