Komentara: 0
Pregleda: 3113

Polovičan uspeh hokejaša Spartaka na turniru u Beogradu

23.05.2017. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
U subotu, u Beogradu, održan je treći ovogodišnji turnir prvenstva Srbije u hokeju na rolerima, za seniore, na kojem su hokejaši Spartaka zabeležili polovičan uspeh, sa jednom pobedom i jednim porazom.
Polovičan uspeh hokejaša Spartaka na turniru u Beogradu

Posle prvog nastupa u toku takmičarskog dana kada je pobeđena iskusna ekipa HK "Vitez" (6:3), prvenstveno odličnim izdanjem u poslednjoj četvrtini utakmice, očekivala se veoma uzbudljiva utakmica protiv mlade ekipe Crvene zvezde, koja je imala potpuno drugačiji tok i tempo igre. Na žalost, posle vodstva na poluvremenu (3:1 za Spartak), usledio je neočekivani pad u nastavku igre, što je bilo dovoljno za rezultatski preokret i nenadani poraz.

Spartak trenutno zauzima drugo mesto na tabeli od ukupno sedam ekipa, i sa pravom se nada da bi, uz kvalitetne nastupe na poslednja dva turnira u sezoni (3. i 10. juna) mogla u konačnom plasmanu da zauzme jedno od prva tri mesta.

Sastav HK "Spartak": Vidaković Igor, Kolarić Aleksandar, Večić Vladimir, Brestovac Uroš, Šljapić Igor, Tancoš Tamaš, Šandor David, Zwick Andrej, Dakić Srđan, Subotić Srđan, Lošonci Adam i Katančić Erik. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3113
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na rolerima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.