Komentara: 3
Pregleda: 2334

Poljoprivredni forum "Hrana za Evropu" od 15. do 17. oktobra u hotelu Galerija

13.10.2015. u 10:40h
Izvor: Subotica.com
Peti poljoprivredni forum "Hrana za Evropu" biće održan u hotelu "Galerija" od 15. do 17. oktobra. Ovogodišnji skup biće održan pod sloganom "Agroprivreda Srbije u pretpristupnom periodu".
Poljoprivredni forum "Hrana za Evropu" od 15. do 17. oktobra u hotelu Galerija

Neke od tema petog poljoprivrednog foruma biće: da li se realizuje Strategija poljoprivrede i ruralnog razvoja Srbije; kakvi su efekti privatizacije i inostranih investicija u agroprivredi Srbije; čije će biti poljoprivredno zemljište u Srbiji; kako mala porodična gazdinstva mogu biti održiva; o ekspanziji trgovinskih lanaca u Srbiji; zašto relativno stagnira izvoz poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz Srbije; finansiranje i osiguranje u poljoprivredi; koja je tržišta hrane (CEFTA, EU, Ruska federacija) srpska agroprivreda zapostavila i kako ih aktivirati?

Učesnici Foruma su predstavnici međunarodnih i državnih institucija, članovi upravnih i nadzornih odbora, generalni direktori i menadžeri poljoprivrednih, prehrambenih kompanija i zadruga, individualni poljoprivredni proizvođači, predstavnici trgovinskih lanaca, banaka, drugih finansijskih organizacija i osiguravajućih kuća, kao i renomirani predstavnici struke i nauke.

Organizatori ovogodišnjeg foruma su Ekonomski institut a.d. i Društvo agrarnih ekonomista Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2334

Povezana vest

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

hrana za evropu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.