Komentara: 2
Pregleda: 4465

Policijska hronika

21.07.2009. u 16:58h
Izvor: RTV Yueco
Policijska hronika

Pripadnici Policijske uprave u Subotici, odredili su meru zadržavanja Kristijanu H. (31) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela razbojništva i teške krađe.

Osumnjičeni je u dva navrata tokom jula, ove godine, vozeći bicikl u blizini Dudove šume u Subotici, presretao prolaznike i otimao im mobilne telefone.

Kristijan H. je saslušan i uz odgovarajuću krivičnu prijavu biće sproveden istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

...................

Subotička policija je juče odredila zadržavanje Dejanu S. zvanom ‘’virag’’ (22) i Branislavu M. (22) iz Subotice zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Osumnjičeni su u januaru, ove godine, provalili u prostorije Poljoprivrednog dobra AD ‘’Mala Bosna’’ iz koje su odneli kompjuter sa pripadajućom opremom, načinivši materijalnu štetu od 50.000,00 dinara. Krajem juna, pokušali su da provale i u prodavnicu u Maloj Bosni, presekavši katanac koji je obezbeđivao ulazna vrata, ali su od namere odustali.

Osumnjičeni su saslušani i uz odgovarajuću kriviču prijavu biće sprovedeni istražnom sudiji Opštinskog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4465
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.