Komentara: 24
Pregleda: 7854

Policija noćas imala puno posla sa pijanim vozačima, oduzet još jedan automobil

07.04.2024. u 18:07h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Prilikom kontrole saobraćaja policija je sinoć isključila iz saobraćaja i zadržala u službenim prostorijama dvojicu bicikista zbog vožnje pod dejstvom alkohola, kao i jednog vozača automobila, bez dozvole, kojem je oduzet i automobil.
Policija noćas imala puno posla sa pijanim vozačima, oduzet još jedan automobil

U Subotici je zaustaviljen 57-ogodišnji biciklista koji je vozio sa 2,31 promila alkohola u organizmu, dok je na periferiji grada iz saobraćaja isključen 34-ogodišnji vozač, koji je zatečen da upravlja biciklom u stanju potpune alkoholisanosti sa 2,97 promila alkohola u organizmu. Iste večeri zaustavljen je vozač automobila, kojem je zbog trećeg prekršaja oduzet automobil.

Tokom noćašnje kontrole policija je zaustavila 34-ogodišnjeg vozača koji je upravljao ,,mercedesom'' bez vozačke dozvole i sa 0,86 promila alkohola u organizmu. Tom prilikom utvrđeno je da je ovog vozača u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravnosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, oduzet automobil.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, zbog svog stanja i učinjenih prekršaja trojici je određeno zadržavanje i oni će biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 3 nedelje i 1 dan
Komentara: 24
Pregleda: 7854
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.