Komentara: 10
Pregleda: 10214

Pokušaj prinudnog iseljenja

05.12.2012. u 17:10h
Sudski izvršitelj uz asistenciju policije pokušao je prisilno da iseli potpredsednika Nove Srbije u Subotici, Igora Filipovića i njegovu majku iz porodične kuće na adresi Desanke Maksimović broj 9.
Pokušaj prinudnog iseljenja

Novi vlasnik kuće devet meseci čeka na useljenje, i po nalogu izvršnog sudije danas je trebalo da uđe na svoj posed. Problem je što prenos vlasništva nije urađen, pa je bivšim vlasnicima stiglo rešenje da plate porez na kuću. U toku postupka iseljenja preneto je i vlasništvo kuće na novog vlasnika.

Porodici Filipović uručeno je rešenje o iseljenju što su oni odbili. U izjavi za YuEco Igor Filipović kaže da je njegova majka upala u dugove i zbog toga je Sud na javnoj licitaciji prodao kuću trećem licu.

Novi vlasnik nije želeo da daje izjave, ali nam je rekao u razgovoru da je pre devet meseci kupio kuću od Suda. Novi vlasnik kaže da je prema papirima on vlasnik i da je u katastru na ZK ulošku upisano njegovo ime. Na kraju je dogovor postignut.

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 10214
Povezane teme

sudski izvršitelji

prinudno iseljenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.