Komentara: 16
Pregleda: 2991

Pokret socijalista pred formiranjem odborničke grupe u Skupštini Subotice

02.03.2023. u 15:37h
Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Saopštenje Gradskog odbora Pokreta socijalista Subotica povodom pridruživanja nezavisnog odbornika i najave formiranja odborničke grupe u Gradskom Parlamentu prenosimo u integralnom obliku.
Pokret socijalista pred formiranjem odborničke grupe u Skupštini Subotice

Obaveštavamo javnost da je Dragan Kopunović, nezavisni odbornik u Skupštini grada Subotice, pristupio stranci Pokreta socijalista. Ovom promenom, stranka Pokreta socijalista sada ima 3 odbornika u Skupštini grada Subotice.

Želimo da istaknemo da je prelazak odbornika u Pokret socijalista bio motivisan prepoznavanjem našeg rada i zalaganja za socijalnu pravdu, ekonomski razvoj, interese i bolje uslove života za sve građane Subotice, kao i našom otvorenošću za saradnju sa pojedincima i političkim akterima koji imaju iste ciljeve za koje se zalažemo kao politička stranka,

Uvereni smo da će naši odbornici u Skupštini grada Subotice ovim pojačanjem još aktivnije raditi na ostvarenju navedenih ciljeva.

Želimo da istaknemo i da se svakim danom sve veći broj građana uključuje u rad stranke Pokreta socijalista, jer su naša vrata uvek otvorena za sve građane koji dele naše političke stavove i vrednosti i žele da se aktivno uključe u politički život Grada Subotice.

Kao stranka koja se zalaže za socijalnu pravdu i ekonomski razvoj, trudićemo se da i u narednom periodu svakodnevno budemo u kontaktu sa građanima, da slušamo njihove potrebe, probleme i da zajedno radimo na njihovom rešavanju.

Zato, i ovim putem pozivamo građane da nas i dalje podržavaju i da nam se pridruže u zajedničkoj izgradnji bolje i pravednije zajednice, kao i bolje budućnosti našeg Grada Subotice.

// kraj saopštenja

Odbornici koji na današnji dan predstavljaju Pokret socijalista su Duško Stipanović, Nataša Murišić, Nataša Dujić i Dragan Kopunović, a koji će ukoliko već na sledećem  skupštinskom zasedanju biti deo odborničke grupe ove stranke.

Izvor: GrO Pokret socijalista (PS)
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 16
Pregleda: 2991
Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.