• Pregleda: 3857

Pokrajinska Vlada uputila prvu pomoć Kanjiži, sutra stiže i Subotici

Pokrajinska vlada uputila je u Kanjižu prvi kontigent pomoći radi saniranja teškog stanja u ovoj opštini, koja nastaju svakodnevnim prilivom ogromnog broja migranata, izjavio je potpredsednik pokrajinske vlade i komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Miroslav Vasin.
Pokrajinska Vlada uputila prvu pomoć Kanjiži, sutra stiže i Subotici

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, navodi se da je u Kanjižu upućeno osam tona prehrambenih proizvoda, vode, i sredstava za dezinfekciju i održavanje lične higijene.

Prvi kontigent pomoći Subotici, kako je najavio Vasin, biće upućen sutra.

"U skladu sa Odlukom Pokrajinske vlade i mišljenjem Štaba za vanredne situacije u Vojvodini pomoć za ove dve lokalne samouprave će biti obezbeđivana u kontinuitetu", naglasio je Vasin.

Izvor: Agencija "Tanjug"

povezane teme

3
prozivka Odgovori
A Vulin reče da nam je sve potaman i da nam ništa ne treba! Situacija je pod kontrolom! To je naša republička Vlada...
joška Odgovori
Svaka čast pokrajinskoj vladi. Subotica i Severno-bački region jedino na vas i vašu pomoć može da računa. Siguran sam da ćemo to znati ceniti na budućim pokrajinskim izborima. Nećemo nasesti na neargumentovane optužbe na vas od strane SNS-a.
nano Odgovori
[*...*] Ne dolaze oni slučajno ovde, neko njih ciljano šalje, među njima ima i [*...*] Mi ih hranimo, pojimo i žalimo, a m i ćemo najviše zažaliti zbog toga. "Ko tebe hlebom, on tebe kamenom...." Ne žalim ih, zašto se nisu zaputili u okolne države, ili recimo u Rusiju, Kinu???????????? Da li je neko o tome razmišljao? Oni su velika pretnja i problem!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.