Komentara: 7
Pregleda: 2033

Pokrajina izdvaja sredstva za subotičke škole

13.03.2015. u 15:14h
Izvor: Subotica.com
Tokom prošle godine Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje odvojio je 23 miliona dinara za opremanje obrazovnih ustanova i 3 miliona dinara za projekte namenjene službenoj upotrebi jezika.
Pokrajina izdvaja sredstva za subotičke škole

Pomoćnica pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Šara posetila je danas Suboticu. i najavila da su konkursi ponovo otvoreni i da očekuje da će subotičke ustanove uspešno aplicirati za sredstva.

- Obići ćemo pet srednjih škola i dve mesne uzajednice kako bi videli kakvo je zaista stanje na terenu I uverili se gde su usmerena sredstva dobijena na osnovu projekata – istakla je Šnajder Šara. - Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine će I ove godine će raspisati nekoliko konkursa, najvažniji će biti oni koji su usmereni na ulaganje u škole i domove učenika i za ovu namenu, biće izdvojeno 170 miliona dinara.

Gradonačelnik Jene Maglai zadovoljan je dosadašnjom saradnjom sa ovim sekretarijatom I izrazio nadu će u škole u Subotici ove godine doći najmanje isto toliko, ako ne I više novca.

- Pored opremanja škola, kod Uprave za kapitalna ulaganja konkurisaćemo za sredstva kojima bi se realizovala sanacija fasade Tehničke škole “Ivan Sarić” – naglasio je Maglai.

Izvor: Subotica.com
Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder Poseta pomoćnice pokrajinskog sekretara za obrazovanje, Ildiko Šnajder
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 2033
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.