Komentara: 13
Pregleda: 5364

Pokrajina i grad obnavljaju sportski teren u Prvomajskoj ulici

05.04.2012. u 16:00h
Izvor: SuMedija
Pokrajina i grad obnavljaju sportski teren u Prvomajskoj ulici

Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Nemanja Simović, član Gradskog veća za sport i omladinu, i Robert Santo, odbornik u gradskoj Skupštini, obišli su sportske terene u Prvomajskoj ulici koje je nakon 10 godina preuzelo Javno komunalno preduzeće „Stadion“.

Prema rečima Modesta Dulića relativno zapušten i nedovoljno iskorišćen teren će za mesec dana dobiti novo ruho i novu namenu.

- Zajedničkim ulaganje pokrajinskog Sekretarijata i grada biće postavljena veštačka trava i kompleks će biti uređen i prilagođen potrebama građana. Za 3,3 miliona dinara biće obezbeđena nova podloga i novi prostor za ljubitelje malog fudbala. Subotičani će dobiti novi prostor koji će im omogućiti da se u centru grada rekreiraju – rekao je Modest Dulić.

Nemanja Simović je rekao da će radovi trajati mesec dana i da je u planu i renoviranje košarkaškog terena.

- Nakon 10 godina JKP „Stadion“ preuzelo je rukovođenje sportskim terenima u Prvomajskoj ulici. Nakon postavljanja nove veštačke podloge za mali fudbal biće renoviran i košarkaški teren, postavićemo nove košarkaške table, renoviraće se svlačionice, uvešćemo rasvetu i biće obavljeni kompletni molerski i farbarski radovi. Za 1. maj tereni će biti predati na upotrebu sugrađanima – kaže Nemanja Simović.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 5364
Povezane teme

Modest Dulić

nemanja simović

robert santo

teren u prvomajskoj ulici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.