Komentara: 3
Pregleda: 2075
Foto

Pokrajina finansira izgradnju kanalizacije u Aleksandrovu

28.02.2014. u 16:26h
Izvor: RTV Yueco
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obezbediće najveći deo sredstava za izgradnju kanalizacione mreže u tri ulice Mesne zajednice "Aleksandrovo".
Pokrajina finansira izgradnju kanalizacije u Aleksandrovu

Dogovor je postignut na sastanku pokrajinskog sekretara Gorana Ješića, pokrajinskih poslanika iz Subotice i rukovodstva mesne zajednice. Pokrajinski poslanici iz Subotice su još prošle godine uputili zahtev sekretarijatu za finansijsku podršku za izgradnju kanalizacione mreže u tri ulice, ali to nije bilo izvodljivo zbog uslova koje je sekretarijat propisao za podršku ruralnom razvoju.

Naime, za ova sredstva mogle su da konkurišu samo ruralne mesne zajednice, a Aleksandrovo je prigradska mesna zajednica. Međutim, zbog činjenice da je Aleksandrovo agrarna mesna zajednica, uslovi za dodelu sredstava biće izmenjeni, tako da će i oni moći da konkurišu.

Kako je izjavio Ješić, Subotica je obezbedila učešće u iznosu od oko 5 miliona dinara, a pokrajina će obezbediti ostatak sredstava za neophodne radove, a koji su projektovani na oko 25 miliona dinara, bez priključaka, s tim da se može očekivati i niža postignuta cena na tenderu.

Izvor: RTV Yueco
Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo" Goran Ješić u poseti MZ "Aleksandrovo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 2075
Povezane teme

mesna zajednica aleksandrovo

aleksandrovo

goran ješić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.