Komentara: 4
Pregleda: 1525

Poklonjen pribor za 40 prvaka

17.01.2014. u 15:41h
Izvor: RTV Yueco
Mesna zajednica “Mali Bajmok” pokrenula je kampanju koja ima za cilj pomoć najugroženijim stanovnicima mesne zajednice.U okviru akcije prikupljaće se odeća, obuća, hrana, lekovi i školski pribor. Mesna zajednica je obezbedila 40 paketa školskog materijala za školarce sa teritorije MZ Mali Bajmok, kojima je potrebna pomoć pred početak drugog polugodišta, kao i dečija igraonica za vrtić u MZ Mali Bajmok.
Poklonjen pribor za 40 prvaka

Predstavnici Mesne zajednice “Mali Bajmok” uručili su 40 paketa školskog pribora deci iz Predškolske ustanove “Naša radost”, objektima “Hajdi” i “Zlatna ribica”. Školski pribor je namenjen deci koja će naredne školske godine da krenu u prvi razred. Ovo je prva u nizu humanitarnih akcija koja će se realizovati ove godine.

Od novembra prošle godine do danas mesnoj zajednici je prijavljeno 170 slučajeva za krađu i provale u naselju. U jednom periodu situacija se stabilizovala, ali tokom novogodišnjih praznika ponovo je bio primećen veliki broj krađa.

Mesna zajednica “Mali Bajmok” će ponovo da prima građane svakog ponedeljka od 17 do 19 časova, kako bi saslušali njihove probleme, primedbe i sugestije i pronašli odgovarajuća rešenja. Javnosti je predstavljen i akcioni plan za razvoj sporta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1525
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.