Komentara: 0
Pregleda: 2821

Pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke

28.02.2013. u 13:28h
Izvor: RTV Yueco
Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore i seniorke održaće se u subotu i nedelju 2 i 3 marta 2013 godine sa početkom u 9 časova prvog dana u sali stonoteniskog centra u Subotici. Obezbeđen je i Internet prenos kompletnog takmičenja.
Pojedinačno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke

Stonoteniski savez Srbije je za takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji (seniori i seniorke) obezbedio novčane nagrade:

1. mesto - 25.000 dinara,
2. mesto 20.000 dinara,
3. mesto - 10.000 dinara
i od 5-8. mesta - 5.000 dinara.

Prvakinja Srbije za seniorke stiče pravo učešća na Prvenstvu sveta.Prvak Srbije za seniore stiče pravo učešća na Prvenstvu sveta. Ukoliko prvak Srbije postane jedan od igrača koji su po odluci selektora reprezentacije već stekli pravo učešća na svetskom prvenstvu (Marko Jevtović ili Žolt Pete) treći član reprezentacije biće određen na kvalifikacionom turniru, koji će se održati u ponedeljak 4. marta, na kome će učestvovati 8 igrača, učesnika Prvenstva Srbije - po izboru selektora reprezentacije.

Pobednici u konkurenciji mešovitih parova stiču pravo učešća na Prvenstvu Evrope za mešovite parove.

Tehnički organizator je  Stonoteniski savez Subotica. Livestream sa dva takmičarska stola obezbeđen je na sajtu stonoteniskog saveza Subotica.

I kadetski kup Novog Sada za mlađe kategorije

Pioniri Spartak-a su u nedelju učestvovali na kadetskom kupu Novog Sada. Boje Spartak-a branili su: Čokić Aleksandar, Havedič Dario i Andrašić Luka.

U Kategoriji mini kadeta Čokić Aleksandar je u finalu savladao svog vršnjaka iz Rumunije Moldovan Danijela sa 3-1 i tako osvojio prvo mesto. U kategoriji mlađih kadeta sva trojica pionira Spartaka su prošla kvalifikacionu grupu i na glavnoj tabli su u prvom kolu izgubili Andrašić i Čokić dok je prvo kolo glavne table kod mlađih kadeta prošao Havedič Dario i plasirao se od 9-16 mesta.

Naredni turnir biće otvoreni turnir Bečeja u subotu 02. marta 2013. godine.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2821
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.