Komentara: 19
Pregleda: 5007

Pojačane inspekcijske kontrole za vikend

23.07.2021. u 17:05h
Izvor: Subotica.com
Pojačane inspekcijske kontrole za vikend

Severnobački upravni okrug podsetio je preduzetnike i pravna lica koja posluju u oblasti ugostiteljstva, koji obuhvataju prodaju hrane i pića i objekata za prodaju životnih namirnica, na važnost poštovanja protiv epidemioloških mera, propisanih uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje bolesti COVID19, koju je donela Vlada Srbije i naredbu  o radnom vremenu i prostornim ograničenjem  koje je donelo Ministarstvo zdravlja.

Iz SBO podsećaju da je radno vreme ugostiteljskih objekata u zatvorenom prostoru i noćnih klubova ograničeno do 1 čas posle ponoći, dok je radno vreme ugostiteljskih objekata u kojima se pružaju usluge u otvorenom delu ograničeno do 2 časa iza ponoći.

Što se tiče emitovanje muzike ili muzičkog programa uživo, može se vršiti samo do 1 čas posle ponoći u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Kako se dalje navodi, pojačana kontrola na teritoriji Severnobačkog okruga tokom predstojećeg vikenda biće pre svega zbog „opuštanja“ i nepoštovanja mera pojedinih lokala i ugostitelja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 5007

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.