Komentara: 22
Pregleda: 6343

Pojačana kontrola saobraćaja

08.07.2012. u 14:17h
Pojačana kontrola saobraćaja

Pojačanom kontrolom saobraćaja i sada bi se već moglo reći redovnim vikend kontrolama na više lokacija, službenici Saobraćajne policije iz Subotice najavljuju odlučnu borbu sa prekršiocima saobraćajnih propisa tako što će sankcionisati one koji nisu spremni ni voljni da se uklope u sistem. Želimo da verujemo da je ovo neselektivan proces i da će se za sve primenjivati ista pravila.

Akcija "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo"

Pre dve nedelje završena je akcija "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo" koja je imala za cilj da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila, pre svega samoinicijativno, a zatim i na preporuku službenika saobraćajne policije koji su u tom periodu pojačano na više lokacija u gradu nasumičnom kontrolom učesnika ličnom procenom upućivali na vanredni tehnički pregled. Ovom prilikom sankcionisani su i drugi prekršaji koji su tom prilikom uočeni, iako je bio fokus na tehničku ispravnost.

Prisustvo značajno većeg broja policijskih vozila i policajaca u reflektujućim prslucima na više lokacija privuklo je pažnju sugrađana

Sinoć je u nekim momentima u gradu došlo do otežanog protoka saobraćaja na nekoliko "punktova" u užem i širem centru grada, kod Sinagoge, Majšanskog mosta, na izlazu parkinga Otvorenog univerziteta i ponajviše u ulici Đure Đakovića, u blizini parka Ferenca Rajhla.

Pojačana kontrola saobraćajaOrganizovanom akcijom uz pomoć većeg broja službenih lica, među kojima je učestvovala i komunalna policija i vozilo depo parka (Pauk), na više lokacija kontrolisani su dokumenti i primenjivan je test na prisustvo alkohola.

Ove akcija sprovodila se u nekom momentu simultano na više lokacija, od otprilike 22:30 časova pa do par sati iza ponoći.

Malo konkretniju statistiku koje je postigla ova "vikend akcija" očekujemo u sklopu redovnog saopštenja PU Subotica.

Svaka akcija očekuje i rezultate

U svakom slučaju pozdravljamo akciju saobraćajne policije i podržavamo nastojanja da se broj učesnika u saobraćaju koji nesavesno i neodgovorno upravljaju motornim vozilom dovede pod kontrolu i svede realno na najniži mogući. Ovakve akcije ulivaju nadu građanima da je ova služba odučna i posvećena bezbednosti saobraćaja. Nadamo se da ih ove reči pohvale neće podići u nebesa i da će smatrati da je posao obavljen. Pohvala u svakom slučaju za prisustvo, ne sumnjamo da će akciju pratiti i rezultati.

Pojačana kontrola saobraćaja

Pojačana kontrola saobraćaja

Pojačana kontrola saobraćaja

Pojačana kontrola saobraćaja

Pojačana kontrola saobraćaja

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 6343
Povezane teme

kontrola saobraćaja Subotica

saobraćajna policija

kontrola saobraćaja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.