Komentara: 4
Pregleda: 9555
Foto

Pohvaljeni učenici sa republičkih takmičenja

11.06.2015. u 16:45h
Izvor: RTV City
Gradonačelnik Jene Maglai je danas po prvi put u Velikoj većnici pohvalio učenike osnovnih i srednjih škola koji su učestvovali na republičkim takmičenjima i postigli zapažene rezultate.
Pohvaljeni učenici sa republičkih takmičenja

Pohvaljeno je oko 50 učenika, od čega polovina pripada najboljoj gradskoj školi ,Muzičkoj školi,dok bi nezvaničnu titulu najbolje učenice grada nesumnjivo bila dodeljena Kristini Matković , učenici generacije škole Matko Vuković.

U muzičkom delu programa učestvovali su nagrađeni učenici Muzičke škole sa takmičenja: Kristina Matković, klavir i Nikola Doman, trombon (korepeticija Glončak Karapandžić Tara).

Sudeći po rezultatima najviše i najbolje rezultate na republičkim takmičenjima u školskoj 2014/15. godini postigla je osnovna škola Kizur Ištvan, a od srednjih Muzička škola. Pored njih,treba navesti i škole: Matko Vuković, Sonja Marinković, Ivan Milutinović, Sečenji Ištvan ,J. J. Zmaj, Majšanski put, Miloš Crnjanski, Miroslav Antić Palić, Vuk Karadžić Bajmok, Matija Gubec Tavankut, a od srednjih: gimnazije Svetozar Marković i Kostolanji Deže, Politehnička škola, Ekonomska škola Bosa Milićević i Hemijsko tehnološka škola.

Pohvaljeni učenici sa republičkih takmičenja

Dodeli su prisustvovali: Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada, Blaško Stantić, član Gradskog veća zadužen za oblast obrazovanje i Jasmina Stevanović, sekretarka Sekretarijata za društvene delatnosti.

Izvor: RTV City
Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola Dodela pohvalnica učenicima osnovnih i srednjih škola
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 9555
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.