Komentara: 1
Pregleda: 4680

Pogodnosti za penzionere

10.08.2018. u 16:56h
Izvor: Subotica.com
Svi članovi Gradskog udruženja penzionera imaju priliku da do 28. avgusta naruče određene prehrambene artikle.
Pogodnosti za penzionere

Kako bi se pripremili za zimu, najstariji sugrađani imaju mogućnost da preko Gradskog udruženja penzionera naruče smrznuto povrće i voće, kao i domaće sokove. Predsednica Gradskog udruženja penzionera, Dragica Lučev kaže da su i ove godine pripremili pogodnosti za članove, poput plaćanja na rate i isporuke po mesnim zajedicama.

- Trenutno je u toku snabdevanje smrznutom boranijom, graškom, đuvečom, ruskom salatom i kukuruzom šećercem, smrznutim višnjama, kao i sokom od višanja. Pored ovoga, penzioneri mogu da naruče i sveže ceđen paradajz, kao i kuvani, flaširani paradajz. Penzioneri su veoma zainteresovani. Pripremili smo im razne pogodnosti, kao što su plaćanje na tri mesečne rate bez kamate. Dobavljači donose prehrambene artikle u naše prostorije, ali ako postoji zainteresovanost voljni su da vrše isporuku i po prigradskim mesnim zajednicama, kao što su Čantavir, Bački Vinogradi, Bajmok i Tavankut - rekla je Dragica Lučev, dodajući da će isporuka naručenih proizvoda biti obavljena do kraja septembra.

Svi penzioneri, koji su zainteresovani za nabavku određenih artikala mogu to učiniti u mesnim organizacijama ili u centrali Udruženja penzionera do kraja avgusta. Detaljnije informacije mogu se dobiti na broj telefona 525-092, svakog radnog dana od 8 do 11 časova.

Pored nabavke prehrambenih artikala, penzioneri se mogu prijaviti i za odmor u smeštajnim jedinicama, koje Gradsko udruženje penzionera koristi u Sokobanji. Plaćanje je u pet mesečnih rata.

- Imamo objekat u Sokobanji, naši penzioneri su jako zadovoljni smeštajem. Imamo odličnu saradnju i sa JP „Subotica trans“, koji odvozi i dovozi penzionere. Oni su nam omogućili povratnu kartu po ceni od 3300 dinara. Nemamo još uvek rešeno grejanje u tom objektu, pa nam sezona traje od 10. maja do 10. oktobra. Cene su povoljne, jer ne idemo na dobit, već želimo našim penzionerima da omogućimo da uživaju i odmore se - rekla je Lučev i pozvala sve zainteresovane penzionere da se prijave za odmor u Sokobanji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4680
Povezane teme

penzioneri

udruženje penzionera

zimnica

gradsko udruženje penzionera

dragica lučev

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.