Komentara: 3
Pregleda: 971

Podela kanti za kućni otpad u Novom Žedniku od 26. januara

24.01.2023. u 14:30h
Izvor: Subotica.com
Od četvrtka, 26. januara, pa u naredne dve nedelje, JKP "Čistoća i zelenilo" vršiće u Novom Žedniku podelu tipskih kanti za odvoženje kućnog otpada. Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 9 do 14 časova.
Podela kanti za kućni otpad u Novom Žedniku od 26. januara

Podela tipskih kanti za smeće u MZ "Novi Žednik" odvijaće se od 26. januara do 10. februara, isporukom na kućnu adresu. Iz JKP "Čistoća i zelenilo" apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti, uz napomenu za one koji ne budu u trenutku dostave kući da će istu moći preuzeti u prostoriji MZ „Novi Žednik" (Ilije Lubarde 4, 024/787-040) radnim danima u periodu gore navedenom periodu, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

- Za izvršenu uslugu počevši od 1. marta tekuće godine korisnicima usluga ćemo izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom - usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Takođe, od februara dinamika odvoženja otpada će biti četiri puta mesečno, a do tada odvoženje će se vršiti po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće - saopštili su iz "Čistoće".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 971
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

podela kanti

kante za smeće

odvoženje smeća

podela tipskih kanti

odvoženje komunalnog otpada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.