Komentara: 0
Pregleda: 1346

Počinju prijave za vaučere za odmor u Srbiji

28.05.2023. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo turizma i omladine i ove godine će podeliti sto hiljada vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara koji se mogu iskoristiti za odmor u Srbiji.
Počinju prijave za vaučere za odmor u Srbiji

Evidentiranje prijava za vaučere vršiće se na šalterima svih pošta od utorka, 30. maja. Građani koji ispunjavaju uslove mogu se prijaviti i kompletnu proceduru obaviti na šalteru pošte, a sam postupak mogu dodatno ubrzati, tako što će najpre preuzeti obrzac prijave, odštampati ga i popuniti, i uz prateću dokumentaciju predati na šalteru pošte. 

Obrazac prijave možete preuzeti ovde.

Pored evidentiranja prijava, Pošta Srbije zadužena je za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika. Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma. Kvota od 100.000 vaučera utrošena je za manje od dva dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1346
Povezane teme

godišnji odmor

letovanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.