• Pregleda: 7410

Počinje škola klizanja za najmlađe

Tradicionalna školica klizanja počinje u sredu, 7. decembra, a organizuje je osmu godinu za redom Hokej klub "Spartak". Mesečna članarina iznosi 2.000 din, a za decu su obezbeđeni klizaljke i štitnici.
Počinje škola klizanja za najmlađe

Kao i prethodnih sezona školica klizanja će se održavati svaki radni dan (ponedeljak - petak) u dva termina, od 9 do 10 časova i od 16 do 17 časova na Gradskom klizalištu u Subotici. Cena mesečne članarine iznosi 2.000 dinara po detetu, a drugo dete ima popust 50%.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je četiri godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke HK "Spartak" je obezbedio klizaljke. Za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i laktove.

Kroz školicu klizanja HK "Spartak" prošao je veliki broj naših najmlađih sugrađana i svima ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće veliki broj dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili računara.

Za više informacija pozovite 552-017 ili 064/14-65-787.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Radijalac Odgovori
Sramota .
Mašta se o krovu i hali a niste u stanju da postavite led na - 7 .
Poput reflektora na fudbalskom stadionu , dobili besplatno reflektore i stubove od Toleta pre pet godina a ni dan danas nisu osposobljeni .
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.