Komentara: 6
Pregleda: 15812

Klizališna sezona počinje u petak

06.12.2016. u 11:52h
Izvor: Subotica.com
Rekreativci i sportisti od petka imaće priliku da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu. Hokej klub kreće sa novom sezonom škole klizanja za najmlađe.
Klizališna sezona počinje u petak

Radno vreme za građane je radnim danima prepodne od 10 do 12 časova i u predvečerje od 18 do 20 časova. Klizalište je za građane vikendom otvoreno u tri termina, od 10 do 12 časova, zatim od 15 do 17 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je jedinstvena za sve i iznosi 110 dinara.

ŠKOLICA KLIZANJA - Hokej klub "Spartak" od četvrtka počinje novu sezonu školice klizanja za najmlađe. Više detalja u povezanoj vesti.

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion" koji tokom zimskih dana nudi sportistima, klizačima i hokejašima, ali i građanstvu - rekreativcima da u određenim terminima koriste led za svoje potrebe.

U okviru objekta postoji i mali ugostiteljski objekat u kojem se mogu poručiti topli napici. Korisnici klizališta moći će da iznajme klizaljke po ceni od 200 dinara (ima svih veličina), dok se za uslugu oštrenja plaća naknada od 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 15812

Povezana vest

Povezane teme

klizalište subotica

klizanje

gradsko klizalište

klizališna sezona

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.