• Pregleda: 14577

Klizališna sezona počinje u petak

Rekreativci i sportisti od petka imaće priliku da koriste ledenu ploču na Gradskom klizalištu. Hokej klub kreće sa novom sezonom škole klizanja za najmlađe.
Klizališna sezona počinje u petak

Radno vreme za građane je radnim danima prepodne od 10 do 12 časova i u predvečerje od 18 do 20 časova. Klizalište je za građane vikendom otvoreno u tri termina, od 10 do 12 časova, zatim od 15 do 17 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je jedinstvena za sve i iznosi 110 dinara.

ŠKOLICA KLIZANJA - Hokej klub "Spartak" od četvrtka počinje novu sezonu školice klizanja za najmlađe. Više detalja u povezanoj vesti.

Gradsko klizalište jedan je sportskih objekata JKP "Stadion" koji tokom zimskih dana nudi sportistima, klizačima i hokejašima, ali i građanstvu - rekreativcima da u određenim terminima koriste led za svoje potrebe.

U okviru objekta postoji i mali ugostiteljski objekat u kojem se mogu poručiti topli napici. Korisnici klizališta moći će da iznajme klizaljke po ceni od 200 dinara (ima svih veličina), dok se za uslugu oštrenja plaća naknada od 100 dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Sramota Odgovori
Palić se zaledilo!!!
Sramota da ima pre leda na Paliću nego na gradskom klizalištu!!!!
Janos
Koja je debljina leda, da li znate? Pitam u vezi klizanje. Hvala
Sneško Odgovori
A šta se čekalo do sada? Zašto po prvi put u istoriji Gradskog klizališta sezona počinje posle Mikulaša?
ice hockey forever Odgovori
S obzirom koliko se ulaže u Gradsko klizalište dobro što je uopšte i proradilo ... pa čak i posle Mikulaša! Čim Gradska uprava bude imala sluha za pokrivanje ledene ploče (kao što je imala za Gradski stadion i bajne reflektore) biće leda na Gradskom klizalištu već za Svi svete!
smešno Odgovori
svake godine sve gore i gore...a u ostalim zemljama već uveliko idu na takmičenje sportisti..a naši tek sada počinju sa pripremama,dok se pripreme bit će i kraj ..krajem februara....a naravno to nikoga baš i ne interesuje sem sportista...
tuga Odgovori
U drugim gradovima Srbije klizanje je pocelo jos pocetkom oktobra.
Subotica je zadnja rupa na sviralu i svi ga duvamo, zahvaljujuci p......
Nazalost
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.