Komentara: 17
Pregleda: 4631

Počinje rekonstrukcija Izvorske ulice

16.03.2012. u 20:14h
Izvor: RTV Yueco
Počinje rekonstrukcija Izvorske ulice

U ponedeljak počinju radovi na rekonstrukciji Izvorske ulice i izgradnja Porečke. Izvođač radova je subotička kompanija “Vojput”, a uporedo će radove obavljati Toplana i Vodovod. Vrednost radova je 25 miliona dinara.

Sve je spremno za rekonstrukciju Izvorske ulice. Pored novog asflata biće izgrađeno i 90 parking mesta, prostor će biti ozelenjen, a u planu je i izgradnja trotoara. Rok za završetak radova je 69 dana.

Subotička toplana će da izvrši radove na zameni magistralnog toplovoda koji su počeli još prošle godine. Nakon završetka radova toplotnom energijom će se snabdevati Bolnica i Kolevka. Gradiće se toplovod u dužini od 300 metars.

U okviru rekonstrukcije ulice u planu su radovi na postojećem cevovodu, koji je bitan za buduću investiciju za povez istočnog i zapadnog kraka. Investicija je značajna jer će omogućiti kvalitetnije snabdevanje vodom građane, ali i Bolnicu. Vodovod je izdvojio 4 miliona dinara iz sopstvenih sredstava, a grad je dodao još jedan milion za završetak investicije.

Zbog radova na kolovozu i trotoarima u Izvorskoj ulici, od 19. marta do 1. maja će biti zatvoren glavni ulaz Opšte bolnice Subotica. Za sve pacijente i lica koja dolaze u posetu pacijentima u ovom periodu će se otvoriti ulaz sa Beogradskog puta, stari ulaz u bolnicu kod autobuske stanice. Ulaz vozilima neće biti dozvoljen.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 4631
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

izvorska ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.