Komentara: 2
Pregleda: 2604

Počinje prolećna akcija odvoženja kabastog otpada, kreće iz naselja Čantavir

21.03.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava počinje u četvrtak, 23. marta i trajaće sve do 14. juna. Akciju organizuje i sprovodi JKP "Čistoća i zelenilo", a kreće iz Čantavira.
Počinje prolećna akcija odvoženja kabastog otpada, kreće iz naselja Čantavir

U sklopu prolećnog komunalnog uređena gradskih i vangradskih mesnih zajednica JKP "Čistoća i zelenilo" postavljaće kontejnere zapremine 5 metara kubnih za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava.

Kontejneri će se postavljati na lokacijama po unapred utvrđenom programu do 8h, a prazniće se između 12 i 14h ili 17 i 19h. Nakon uklanjanja kontejnera, inteventna grupa JKP "Čistoća i zelenilo" uređivaće punktove. Prolećna akcija prilika je da sugrađani i ove godine na pravilan i bezbedan način odlože sav čvrst i kabasti otpad iz domaćinstava, koji se ne ubraja u kućno smeće.

Prva na redu je MZ Čantavir u kojoj će kontejneri biti postavljeni dva dana, odnosno 23. i 24. marta (četvrtak i petak). Građani će kabasti otpad moći da odlože u kontenere na uglu Maršala Tita i Železničkog trga, potom na uglu Kanjiškog puta i JNA, na uglu Bolmanske i Atile Jožefa, na uglu Topolskog puta i Jedinstva, kao i na uglu Srbobranskog puta i Maršala Tita.  

Raspored sa preciznim lokacijama i datumima održavanja akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 2604
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.