• Pregleda: 6624

Počinje kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi

Od ponedeljka, 10. juna, počinje nova kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi. Radno vreme bazena će i ove godine biti dvokratno, a cena ulaznice je ostala nepromenjena.
Počinje kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi

JKP "Stadion" je saopštilo da od ponedeljka počinje nova kupališna sezona na Otvorenom bazenu u Dudovoj šumi. U sklopu objekta, na adresi Grabovačka bb, nalaze se olimpijski bazen i tri dečija bazena, od kojih je jedan sa termalnom vodom. Objekat je namenjen kako sportistima, tako i građanima, u sklopu kojeg se nalaze i ugostiteljski objekti koji pružaju uslugu posetiocima.

Radno vreme bazena je i ove godine dvokratno, te će u ponedeljak bazen biti otvoren od 12 do 18 časova, a od utorka od petka od 6 do 7:30, odnosno od 11 do 18 časova. Tokom vikenda, bazen će raditi od 6 do 7:30, odnosno od 11 do 19 časova.

Cene ulaznica se ni ove godine nisu menjale, te će deca do 5 godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen moći da uđu besplatno, dok će deca od 5 do 10 godina, takođe uz pratnju starije osobe, plaćati 50 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce je 110 dinara, a za penzionere 50 dinara. Vikendom su ulaznice nešto skuplje, te ulaznica za decu košta 100 dinara, a za odrasle 150 dinara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
Ras Odgovori
A šta je ulagano ove godine u bazen?
Ljiljna
Budalastina leti dvokratno,u kom veku zive sefovi I direktori.
Ljiljana Odgovori
U kom veku zivi uprava!?
kojot
Od 11h do 18h malo li je?
Tasa Odgovori
Pretpostavljam da se termini za građanstvo prilagođavaju aktivnim sportistima i njihovim treninzima. I to mi je ok. Ostaje mi samo eventualno vikend kada će biti velika gužva da posetim ovo kupalište. Zao mi je posto tokom radnih dana dok stignemo sa posla; većina građana neće stići do kupalista posto radi samo do 18h, a realno možemo se kupati do 20h.
Nemamo bas nekog izbora u našem gradu.
Gradjanin Odgovori
Zbog sportista jé ovako Ali vikendom Bih mogao Da radi barem dó 21cas
Popov Odgovori
Sportiste preusmeriti na bazen na Prozivci, a ovom produziti radno vreme do 20h. Cemu zatvoreni bazen na Prozivci sluzi tokom leta?
Olivia Bajor
Baš ti ćeš reći da gde i kad i kako i zašto.
Sram vas bilo da počnete kriviti sportiste!!!
Popov
Ne, nego ces ti da odredjujes. Gde sam ja to okrivio sportiste? Ne krivim sportiste nego organizatore. A i sportistima bi bilo bolje da treniraju na zatvorenom bazenu na Prozivci, nego da gledaju u oblake da li ce im pljusnuti kisa pred svaki trening.
Olivia Bajor
Sportistima najmanje smeta kiša ☔.
Nemoj tu fantazirati!
Baš ti znaš šta je njima bolje. Samo gledaš da tebi bude dobro
ost Odgovori
Ovde se radi o propustima uparve koja nije u stanju da organiuje sezonu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.