Komentara: 11
Pregleda: 7987

Počinje kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi

09.06.2019. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Od ponedeljka, 10. juna, počinje nova kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi. Radno vreme bazena će i ove godine biti dvokratno, a cena ulaznice je ostala nepromenjena.
Počinje kupališna sezona na bazenima u Dudovoj šumi

JKP "Stadion" je saopštilo da od ponedeljka počinje nova kupališna sezona na Otvorenom bazenu u Dudovoj šumi. U sklopu objekta, na adresi Grabovačka bb, nalaze se olimpijski bazen i tri dečija bazena, od kojih je jedan sa termalnom vodom. Objekat je namenjen kako sportistima, tako i građanima, u sklopu kojeg se nalaze i ugostiteljski objekti koji pružaju uslugu posetiocima.

Radno vreme bazena je i ove godine dvokratno, te će u ponedeljak bazen biti otvoren od 12 do 18 časova, a od utorka od petka od 6 do 7:30, odnosno od 11 do 18 časova. Tokom vikenda, bazen će raditi od 6 do 7:30, odnosno od 11 do 19 časova.

Cene ulaznica se ni ove godine nisu menjale, te će deca do 5 godina, u pratnji roditelja ili odgovorne osobe, na bazen moći da uđu besplatno, dok će deca od 5 do 10 godina, takođe uz pratnju starije osobe, plaćati 50 dinara. Ulaznica za odrasle posetioce je 110 dinara, a za penzionere 50 dinara. Vikendom su ulaznice nešto skuplje, te ulaznica za decu košta 100 dinara, a za odrasle 150 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 7987
Povezane teme

gradski bazen

bazen u dudovoj šumi

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

kupališna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.