Komentara: 1
Pregleda: 3277

Počinje festival "Ljubavi i vinu"

13.02.2024. u 10:08h
Izvor: TV Subotica
Festival „Ljubavi i vinu” i to 23. po redu održaće se ove godine 13. i 14 februara. Akcenat je i ovaj put na mladim stvaraocima, kažu organizatori.
Počinje festival "Ljubavi i vinu"

Prvi dan programa, odnosno 13. februara biće održana projekcija filma, dok je festivalsko veče  rezervisano za 14. februar i to u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19.30.

- U utorak,  13. februara  u 18.30 u  Art bioskopu „Aleksandar Lifka” biće predstavljen film koji govori o Spomenki Đokić, o „Lutajućim srcima” njihovom usponu, karijeri, a koji je režirao Oliver Paunović. Tu su učesnici Milan Kosanović, duet „Niz” Nemanja Čović i Zoran Borjanović, Maša Ćorić, Irina Ognjević, Tamara Babić i drugi -  ističe organizator Festivala, Aleksandar Toković.

Sve posetioce očekuje bogat program, a karte se mogu kupiti u prodavnici ploča "Vinil shop" u Štrosmajerovoj ulici po ceni od 500 dinara.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3277
Povezane teme

festival ljubavi i vina

aleksandar toković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.