Komentara: 1
Pregleda: 3989

Počinje Evropsko prvenstvo u karateu

05.05.2017. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
Od 5. do 7. maja Subotica će biti domaćin Evropskog prvenstva u karateu. Po rečima organizatora okupilo se oko 1.400 takmičara. Turnir se održava u Hali sportova na 8 borilišta. Svečano otvaranje je u subotu u 14 časova.
Počinje Evropsko prvenstvo u karateu

Selektor reprezentacije Srbije, Milorad Ćopić, ujedno je i predsednik trofejnog kluba KK "Enpi" iz Subotice koji iz svojih redova daje veliki broj reprezentativaca. Po rečima Čopića naš nacionalni kolektiv učestvuje u najjačem sastavu i ima velika očekivanja.

Po rečima Čopića reprezentacija Rumunije je najbrojnija na ovom takmičenju, jedno je jedan od glavnih favorita za osvajanje najvećeg broja medalja, a tu su i Rusija, Belorusija, Mađarska i naravno Srbija.

- Reprezentacija Srbije će na ovom šampionatu nastupiti u kompletnom sastavu, u svim uzrasnim kategorijama i očekujemo dobre rezultate. Imali smo jako puno posla oko organizacije, šampionat je zahtevan, traje tri dana, ali imali smo izuzetan organizacioni odbor, na čelu sa gospodinom Branislavom Jokom. koji nam je stvarno mnogo pomogao - rekao je Ćopić

Podršku organizaciji šampionata Starog kontinenta pružila je i lokalna samouprava, kao i JKP "Stadion" ustupanjem svoje infrastrukture.

- U skladu sa trenutnim mogućnostima i sa našim prijateljima smo pkušalid a stovorimo jedan ambijent da se svi takimčari u ovako velikom broju ugodno osećaju i ponesu lepe utiske sa ovog turnira. - zaključio je Branislav Joka, predsednik Organizacionog odbora

Počinje Evropsko prvenstvo u karateu

U subotu i nedelju održaće se borbe za braun i crne pojaseve u okviru kojih će nastupiti najbolji takmičari iz svih reprezentacija. U nedelju su ekipne borbe i seniori pojedinačno. Od takmičara iz Subotice nastupiće njih 16 u svim uzrasnim kategorijama.

Ulaz na sve sadržaje u okviru EP u karateu u Hali sportova je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3989
Povezane teme

karate

branislav joka

šotokan karate

milorad ćopić

evropsko prvenstvo u karateu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.