Komentara: 3
Pregleda: 3380

Počinje deseta sezona "Su bike" servisa

09.04.2021. u 11:40h
Izvor: Subotica.com
Ovogodišnja sezona "Su bike" sistema za iznajmljivanja gradskih bicikala počinje u ponedeljak, 12. aprila, saopštilo je JKP "Parking". Svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodnih godina, da iznajme bicikl na nekoj od pet stanica.
Počinje deseta sezona "Su bike" servisa

Bicikl je moguće iznajmiti na parkingu iza Otvorenog univerziteta, kod "Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale sportova, u Malom Bajmoku kod "Buvljaka" i na Prozivci kod bazena.

Kako poručuju iz nadležnog preduzeća, način funkcionisanja servisa se nije menjao u odnosu na protekle sezone, a nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena.

- Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće 20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara. Cena izrade kartice je ostala ista, a to je 500 dinara, čip kartice će se i ubuduće izdavati samo na blagajni preduzeća, u Đure Đakovića 23/II - saopštili su iz JKP "Parking".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 3380
Povezane teme

jkp parking subotica

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.