Komentara: 26
Pregleda: 5244

Počinje asfaltiranje Čordaškog puta

06.12.2012. u 19:02h
Pred kraj godine, jedna lepa vest za stanovnike Ulice Jovana Mikića i okolnih ulica. Za sutra (petak, 07. decembar) je predviđen početak radova na asfaltiranju ulice Jovana Mikića (Čordaškog puta).
Počinje asfaltiranje Čordaškog puta

Kao što smo ranije izveštavali, kompanija "Vojput" izabrana je za izvođača radova na asfaltiranju Čordaškog puta. Pripremni radovi za iskop su već u toku. 

Po informacijama kojima raspolažemo, asfalt će se ugrađivati u 2 sloja. Prvi sloj asfalta (grublji - bitu noseći sloj) bi trebao da se postavi u periodu od 2 nedelje, u zavisnosti od vremenskih prilika, a na proleće, kada otopli, je predviđeno postavljanje drugog sloja asfalta (asfalt beton).   

Detaljnije ćemo izvestiti u toku sutrašnjeg dana, kada će Gradonačelnik Subotice Modest Dulić i v.d. direktora Direkcije za izgradnju grada Snežana Pejčić obići početak asfaltiranja ulice Jovana Mikića.

Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Početak radova na asfaltiranju Čordaškog puta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 26
Pregleda: 5244

Povezane vesti

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.