Komentara: 62
Pregleda: 7608

Početak izborne kampanje i predstavljanje kandidata koalicije SPS-PUPS-JS

18.02.2014. u 14:21h
Izvor: RTV City
Koalicija SPS-PUPS-JS zvanično je započela izbornu kampanju predstavljanjem kandidata iz Severno-bačkog okruga koji će se boriti za ulazak u republički parlament. Iz Severno-bačkog okruga na listi SPS-a nalaze se Slobodan Vojinović i Milana Kosanović.
Početak izborne kampanje i predstavljanje kandidata koalicije SPS-PUPS-JS

SPS-PUPS-JS je najstabilnija koalicija, koja na srpskoj političkoj sceni traje već 7 godina, a svakim izborima beleži sve bolje rezultate, smatra rukovodstvo ovih partija uoči početka izborne kampanje za republički parlament.

„Razlog je taj što koalicija nije stvorena samo radi ulaska u parlament već zato što se programi stranaka koje je čine uzajamno dopunjuju i što je u tim programima u centru pažnje čovek. Ova se koalicija bori za bolji život pojedinca i za bolji život svih građana ove zemlje a takođe, bori se i za državne interese Srbije.“, rekao je Rodoljub Đurić, predsednik GrO SPS.

Krkobabić je mnogo učinio za penzionere, Palma Marković predstavlja domaćinsku Srbiju a Dačić je podigao međunarodni ugled zemlje, istakao je Đurić osvrnuvši se na rad lidera ove koalicije. Budući da su dobar rezultat u Subotici ostvarili na prošlim izborima lokalna rukovodstva ovih stranaka očekuju da on sada bude premašen.

„Mi smo na izborima 2012. ušli u gradski parlament i od tada smo članica vladajuće koalicije i dajemo ozbijan doprinos funkcionisanju ovog grada. Na izborima 2012. smo osvojili 4.500 glasova za republički parlament a u Severno-bačkom okrugu preko 6.300. Danas smo organizovaniji, brojniji, jači u svakom smislu i zato očekujem da ćemo na ovim izborima postići još bolji rezultat.“, kaže Đurić.

Početak izborne kampanje i predstavljanje kandidata koalicije SPS-PUPS-JS

Kandidat za parlament, jedan od stranačkih prvaka i predsednik RPK, Slobodan Vojinović smatra da je Ivica Dačić vratio ugled i dostojanstvo Srbiji a da je glavna prednost SPS-a u postignutim rezultatima.

„Prvi smo bili protiv Zakona o privatizaciji. Pokazalo se koliko smo bili u pravu. Sada svi analitičari kažu da ne znamo da li je veća šteta naneta NATO bombardovanjem ili katastrofalnom privatizacijom od 2000. Pogledajte liste, pogledajte ljude na tim listama , pogledajte ko je šta do sad uradio, kome možete verovati i samim tim smo mi apsolutni pobednici.“, izjavio je Slobodan Vojinović, predsednik OO SPS.

U PUPS-u smatraju da sada svi vode brigu o penzionerima i daju razna obećanja a da građani treba da vode računa o tome ko je šta uradio.

„Sve ste to već videli. Vodili su o vama brigu, obećavali velike penzije, neki su išli do te mere da su rekli da će se podmladiti. Od toga nema ništa. Brigu o penzionerima preuzela je ova koalicija, brigu o penzionerima vodi PUPS. Zato, svi penzioneri, 16-tog, broj 2 i to vam je zagarantovano da ćete i u budućnosti imati sigurne, stabilne penzije i na vreme.“, rekao je Marko Marić, predsednik GrO PUPS.

Izvor: RTV City
Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS Početak izborne kampanje koalicije SPS-PUPS-JS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 62
Pregleda: 7608
Povezane teme

sps

socijalistička partija srbije

sps-pups-js

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.