Komentara: 0
Pregleda: 4400

Počelo uređenje dvorišta škole Matija Gubec

19.03.2012. u 16:33h
Izvor: RTV Yueco
Počelo uređenje dvorišta škole Matija Gubec

Subotička Čistoća je počela radove na uređenju dvorišta škole “Matija Gubec” u Tavankutu. Reč je o projektu „Rekultivacija devastiranih i ozelenjavanje nekultivisanih površina u Subotici“ u okviru koga će se zapuštena parcela pretvoriti u park koji će moći da koriste meštani i đaci.

Radinici Čistoće su počeli sa radovima na uređenju zapuštene parcela u školi Matija Gubec u Tavankutu. Na površini od 2.500 kvadratnih metara će se podići park koji će pored zelenila da krasi i urbani mobilijar.

Škola ima tri objekta i 380 đaka u Gornjem Tavankutu i Ljutovu. Rekultivacija devastiranih i ozelenjavanje površina u gradu i prigradu će se obaviti na 32 lokacije.

Radovi će biti završeni do aprila. Cilj projekta je da Subotica bude lepši i uređeniji grad.Pored toga će se realizovati projekti na postavljanju podzemnih kontejnera i podizanje vetrozaštitnih pojaseva.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4400
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

Matija Gubec

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.