Komentara: 33
Pregleda: 5396

Počelo proširenje mreže video nadzora, radovi planirani do sredine jula

28.03.2023. u 13:58h
Izvor: Subotica.com
Radovi na postavljanju sistema video nadzora u gradu počeli su pre nekoliko dana i trajaće do sredine jula, najavljuju nadležni i isitiču da će građani blagovremeno biti obavešteni o početku snimanja.
Počelo proširenje mreže video nadzora, radovi planirani do sredine jula

Kako smo već pisali, počinje realizacija projekta proširenja sistema video nadzora na saobraćajnicama u okviru kog će na 71 lokaciji u gradu biti postavljene neke od tri vrste kamera (radar kamere, kamere za prepoznavanje registarskih tablica i kamere opšteg video nadzora), dok će na lokacijama na kojima već funkcioniše video nadzor biti postavljene savremenije kamere. Iz Gradske uprave ističu da je glavni cilj ovog projekta povećanje bezbednosti Subotičana, kao i pomoć MUP-u u otkrivanju saobraćajnih, pre svega, prekršaja.

Počelo proširenje mreže video nadzora, radovi planirani do sredine julaUgovor sa izvođačem radova je potpisan, a vrednost javne nabavke je 271 milion dinara. Važno je istaći da Grad počinje otplatu tek nakon okončanja radova na postavljanju sistema video nadzora i kompletan iznos biće isplaćen u 36 mesečnih rata - objasnio je Radoslav Vukelić, sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj - Radovi će se odvijati u fazama i biće završeni krajem juna ili do sredine jula, a građane ćemo na vreme obavestiti o početku rada sistema video nadzora.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 nedelje
Komentara: 33
Pregleda: 5396

Povezana vest

Povezane teme

Subotica video nadzor

video nadzor grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.