Komentara: 0
Pregleda: 2476

Počelo drugo polugodište

19.01.2009. u 15:28h
<p>Drugo polugodi&scaron;te je počelo danas u svim osnovnim i srednjim &scaron;kolama. Časovi ne smetano funkcioni&scaron;u a prvi nenastavni dan će učenici imati već 27-og ovog meseca kada je &scaron;kolska slava Sveti Sava.</p>
Počelo drugo polugodište

Deca su se tokom raspusta opustila stoga im je sad potrebno malo vremena da se opet naviknu na obaveze.

Školarci su danas ponovo seli u školske klupe. Mnogi su se odvikli od učenja,stoga sad treba ponovo da svore radne navike i da ozbiljnije shvate drugo polugodište. Naročito osmaci kojima predstoje dopunski časovi iz maternjeg jezika i matematike

U odnosu na prvo polugodište drugo ima više nastavnih dana. Polugodište je počelo na vreme i nema bitnih razlika u odnosu na prvo. Nastavni program je isti,osim što se osmaci u svim školama počinju ozbiljnije pripremati za kvalifikacione ispite.

Tokom ovog polugodišta đacima predstoji slobodan dan za državni praznik 15-tog februara koji se prenosi na ponedeljak 16-ti. Prolećni raspust se poklapa sa katoličkim i pravoslavnim Uskrsem i počinje 10-tog aprila a traje do 20-tog. Za prvomajske praznike učenici će biti slobodni samo u petak 1-vog maja a u ponedeljak počinje nastava. Kraj školske godine za učenike od prvog do sedmog razreda je 12-tog juna a za osmake 29-tog maja.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2476
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.