Komentara: 10
Pregleda: 9744

Počeli radovi - saobraćaj preusmeren

11.08.2015. u 18:33h
Izvor: Radio Subotica
Počeli radovi - saobraćaj preusmeren

Od predviđenih radova koje subotički "Vodovod" realizuje u ulici Matije Gupca, na potezu do ulice Maksima Gorkog realizovano je preko 95 odsto. Od ulice Mirka Bogovića do Marka Oreškovića obavlja se asfaltiranje ulice Matije Gupca i dovođenje deonice puta u prvobitno stanje.

Paralelno sa ovim radovima odvijaju se i radovi na raskrsnici ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog, a uskoro će početi i radovi u ulici Matije Gupca do Trga žrtava fašizma, odnosno do ulice Petefi Šandora i Trga Lajoša Košuta.

Počeli radovi - saobraćaj preusmeren

Radovi se nastavljaju i na Bajskom putu i u Vareškoj ulici. Što se tiče radova u centru grada, na potezu od Trga Slobode do Franjevačke crkve realizovana je izgradnja skoro kompletnog vodovoda, a radovi su došli do budućeg čvora koji povezuje postojeću mrežu sa magistralnim vodovodom ispred Franjevačke crkve.

Počeli radovi - saobraćaj preusmeren

Na kružnom toku Aleje Maršala Tita gradilište je dovedeno u prvobitno stanje, a u narednom periodu radovi se nastavljaju na Trgu Sinagoge, Trgu Jakaba i Komora i u ulici Petefi Šandora.

Izvor: Radio Subotica
Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže Preusmeravanje saobraćaja u centru grada zbog radova na izgradnji vodovodne mreže
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 9744

Povezana vest

Povezane teme

radovi na vodovodnoj mreži

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.