Komentara: 17
Pregleda: 18632

Od ponedeljka zatvoreno nekoliko glavnih ulica u centru grada

06.08.2015. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Zbog izgradnje Centralnog magistralnog vodovoda i Kolektora II od 10. do 31. avgusta biće potpuno obustavljen saobraćaj na raskrsnici ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog (Beogradskog puta).
Od ponedeljka zatvoreno nekoliko glavnih ulica u centru grada

Za sva vozila koja dolaze Zagrebačkom ulicom iz pravca Kelebije prema ulici Maksima Gorkog (Beogradski put), obavezno je na raskrsnici skretanje u desno. Za sva vozila koja dolaze ulicom Ivana Milutinovića iz pravca Gradske Bolnice, na raskrsnici sa ulicom Zagrebačkom, obavezno je skretanje u levo.

Zabranjen je saobraćaj za sva motorna vozila osim vozila JP „Subotica-trans“ u ulici Maksima Gorkog (Beogradski put) na potezu od raskrsnice sa ulicom Đure Đakovića (Hotela „Patria“) do raskrsnice sa ulicom Matije Gupca. Zabranjen je saobraćaj za sva motorna vozila osim vozila JP „Subotica-trans“ u ulici Štrosmajerovoj.

Za sva motorna vozila osim za vozila JP „Subotica-trans“ koja dolaze ulicom Maksima Gorkog (Beogradskim putem) iz pravca Palića do raskrsnice sa ulicama Đure Đakovića i Trga Lazara Nešića (Hotel „Patria“ – Nova opština) obavezno je skretanje u levo ili u desno, izuzev kamiona/teretnih teških vozila koji imaju obavezno skretanje u levo, duž Senćanskog puta, prema ulici Bajnatskoj.

Za sva motorna vozila koja dolaze iz ulice Đure Đakovića, osim za vozila JP „Subotica-trans“ prema raskrsnici sa ulicom Maksima Gorkog (Beogradski put) zabranjuje se skretanje u desno. Za sva motorna vozila koja dolaze iz pravca Trga Lazara Nešića i Senćanskog puta prema raskrsnici sa ulicom Maksima Gorkog (Beogradski put), osim za vozila JP „Subotica-trans“, zabranjuje se skretanje u levo.

Takođe, na uglu između ulice Braće Radića i Kumičićeve ulice, zbog preusmeravanja javnog prigradskog saobraćaja, biće postavljene zabrane saobraćaja prema ulici Braće Radića, s jedne strane i prema ulici Maksima Gorkog (Beogradski put), s druge strane.

Od ponedeljka zatvoreno nekoliko glavnih ulica u centru grada

Izvođač radova, građevinsko preduzeće „Graditelj NS“ Novi Sad će se truditi da ove radove izvede u što kraćem roku, kako bi se normalizovale komunikacije i uslovi života i rada građana, ustanova i privrednih subjekata na trasi izgradnje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 18632

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.