Komentara: 2
Pregleda: 3316

Počele pripreme za rukometnu Super ligu

01.08.2013. u 17:28h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak VojPuta počeli su u ponedeljak, 29. jula, sa pripremama za novu sezonu, ovoga puta u Super ligi Srbije.
Počele pripreme za rukometnu Super ligu

Branislav Zeljković, trener Putara, ističe da je zadovoljan svim uslovima u Subotici, te da se nada dobrim igrama među najboljim ekipama Super lige.

– Nakon pauze od mesec i po dana počeli smo sa radom. Dobro je što nema velikih promena u ekipi. Samo više nisu sa nama golman Kukić i bek Božović, a umestu njih su tu Cvetković iz Mojkovca i Čupić iz PKB-a. Ekipa će biti stabilna, igraće pravi rukomet, a što se plasmana tiče, prvo nam je cilj je da se stabilizujemo u Super ligi i da dođemo u situaciju da ne razmišljamo oko borbe za opstanak. Realno, sredina tabele bi bila mesto koje odgovara – govori Zeljković.

Spartak će kompletan pripremni rad odraditi u Subotici, gde po rečima Zeljkovića imaju veoma dobre uslove za rad. Tu je Halu sportova, Dudova šuma, a radiće i na Gradskom sradionu. Oko 10. avgusta ekipa sa treninzima prelazi u Sali, a desetak dana kasnije kreću i prve prijateljske utakmice.

Super liga počinje 15. septembra, u prvom kolu Spartak gostuje PKB-u u Beogradu.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3316
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.