Komentara: 1
Pregleda: 3390

Počele pripreme odbojkaša OK "Spartak"

08.08.2012. u 11:41h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkaši Spartaka počeli su sa pripremama za sezonu 2012/2013. Pred igračima i stručnim štabom je veliki zadatak. Igranje u Super ligi je veliki izazov. Sportski direktor kluba Duško Guslov poželeo je igračima mnogo sreće. Guslov je istakao da će uprava kluba sve uraditi kako bi igrači mogli normalno da rade i što spremnije dočekaju početak prvenstva.
Počele pripreme odbojkaša OK "Spartak"

Ekipa Gorana Ilića ima zadatak da opravda poverenje svih onih koji su im do sada pružali podršku za trud i zalaganje u proteklom periodu.

Okosnica tima od prošle sezone nije se puno menjala. Dovedena su četiri nova igrača. To svakako ne menja cilj kluba, a to je da se ekipa pokaže u što boljem svetlu u superligaškom društvu.

Trener Goran Ilić očekuje da će njegova ekipa biti spremna za sezonu koja neće biti ni malo laka. Igrači su dokazali da na njih uvek može da se računa. Samo radom i zalaganjem oni su uspeli da se plasiraju u super ligu.

Još uvek se ne zna da li će ekipa ići negde na pripreme, ali u toku pripremnog peroda ekipa će odigrati veći broj utakmica, kako bi se igrači uigrali. Subotička publika će posle nešto više od tri godine u subotičkoj Hali sportova gledati ekipu Crvene Zvezde, Vojvodine, Radnički iz Kragujevca i druge superligaške ekipe.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3390
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.