Komentara: 0
Pregleda: 1241
Foto

Počele prijave za 8. studentsko takmičenje BizKod

14.02.2024. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Ove godine će po osmi put biti održan BizKod, takmičenje namenjeno studentima druge, treće i četvrte godine, kao i polaznicima master studija VTŠ i EF. Prijave traju do 26. februara, a samo takmičenje će se održati 16. i 17. marta. BizKod8 organizuje Inspira grupa u saradnji sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija i Ekonomskim fakultetom.
Počele prijave za 8. studentsko takmičenje BizKod

BizKod takmičenje održava se po 8. put, a za ovu godinu organizatori su najavili jednu novinu, do koje su došli osluškujući potrebe studenata. 

Počele prijave za 8. studentsko takmičenje BizKod

 - Oslušnuli smo studente, pričali sa profesorima, shvatili smo da smo i mi i studenti sazreli, i odlučili smo da uvedemo jednu novinu. Takmičenje se održati 16. i 17. marta, a 11. marta će se održati događaj na kome ćemo najaviti spajanje timova. Ove godine smo odlučili da studentima pružimo jedno novo iskustvo, novi izazov, gde će oni videti kako funkcioniše jedno biznis okruženje i da mi međusobno svakodnevno sarađujemo. Studenti će ove godine dobiti zadatak sa istom tematikom, i pozvaćemo ih da međusobno sarađuju. Napravićemo partnerske timove - jedan "Biz" i jedan "Kod", i timovi koji budu prošli proces selekcije biće upareni. Ono što ćemo im na ovaj način omogućiti jeste da "Biz" dobije uvid od svog partnerskog "Kod" tima kako funkcionišu neke funkcionalnosti koje mogu da unaprede poslovanje i da "Kod" dobije neku drugačiju perspektivu kada je u pitanju sama biznis logika. Ove godine pomerili smo i sopstvene granice, budući da u organizaciji BizKoda učestvuje više od 70 kolega - ističe Nora Neškov, projektni menadžer u Inspira grupi. 

Samo takmičenje zamišljeno je tako da studentima da priliku da svoje znanje primene u praksi, te da prošire ranije stečena iskustva. 

Počele prijave za 8. studentsko takmičenje BizKod

- Želeli smo da studenti dobiju priliku da primene sve ono što što su naučili na fakultetu, ali da da na to dodamo notu timskog rada i timskog duha, jer verujemo i kao kompanija, da je to ključ uspeha svake organizacije. Zahvaljujući tome mi rastemo i razvijamo se. I to smo želeli da iskustveno prenesemo strudentima, da vide kako to u praksi izgleda - kaže Tanja Ikić, direktor ljudskih resursa i korporativnih komunikacija Inspira grupe. 

Ovo takmičenje dobra je prilika za sve studenta koji žele da još za vreme studija iskuse rešavanje praktičnih problema i rada u timu. 

Počele prijave za 8. studentsko takmičenje BizKod

 - Mi ćemo naše studente ohrabriti da učestvuju na takmičenju, jer kao što je poznato, VTŠSS je okrenuta ka praktičnom znanju i ovakva takmičenja su jako dobra prilika da oni pokažu šta su naučili tokom studija, da steknu nova znanja, nove veštine koje će im koristiti u daljem životu. Profesori naše škole će na svaki način da im pomognu, kroz konsultacije i razgovore - kaže prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora za odnose sa javnošću i studentima na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija.

I na Ekonosmkom fakultetu studenti takmičenje prepoznaju kao važan datum u kalendaru, kada imaju priliku da unaprede svoja znanja. 

Počele prijave za 8. studentsko takmičenje BizKod - Među našim studentima je ovo takmičenje veoma popularno, o čemu govore i brojke ih prethodnih godina kada smo imali i preko 100 prijavljenih. O tome koliko vole ovo takmičenje, govori i činjenica da se sa ovog takmičenja vraćaju puni utisaka, sa puno lepih iskustava i novih prijateljstava. To se zapravo prenosi sa generacije na generaciju i samo takmičenje sve više dobija na značaju - objašnjava doc. dr Mirjana Marić, sa Ekonomskog fakulteta. 

Izvor: Subotica.com
Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja Najava BizKod8 takmičenja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1241
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

visoka tehnička škola strukovnih studija

bizkod takmičenje

inspira grupa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.