Komentara: 7
Pregleda: 4351

Počela sezona čišćenja dimnjaka

17.09.2013. u 11:52h
Izvor: Radio Subotica
Počela je sezona čišćenja dimnjaka. JKP "Dimničar" upozorava građane da obrate pažnju da li radnici imaju ispravne legitimacije i obeležja preduzeća.
Počela sezona čišćenja dimnjaka

Juče je zvanično počela sezona čišćenja dimnjaka. Radnici "Dimničara" trenutno rade na Paliću i Radanovcu, a po završetku ovog posla sledi obilazak stambenih objekata u gradu.

Čišćenje je besplatno za sve koji redovno plaćaju usluge "Dimničara" putem objedinjene preplate za komunalije. Posebno se plaća, oko 2300 dinara, za paljenje smole u dimnjaku.

JKP "Dimničar" upozorava građane na pojavu prevaranata koji se predstavljaju kao uposlenici ove firme. Radnici ovog javnog komunalnog preduzeća imaju uniformu na kojoj piše ime firme. Poseduju evidencionu legitimaciju sa imenom i prezimenom. Građani koji posumnjaju da imaju posla sa prevarantima to mogu proveriti putem telefona 024/553-072.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4351

Povezana vest

Povezane teme

jkp dimničar

čišćenje dimnjaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.