Komentara: 2
Pregleda: 4555

Počela nova školska godina

01.09.2014. u 15:45h
Izvor: RTV Yueco
U svim školama u Subotici jutros se oglasilo školsko zvono koje je najavilo početak nove školske godine. Po prvi put u školske klupe seli su i đaci prvaci koji ove godine na teritoriji lokalne samouprave ima 1270, što je 100 manje u odnosu na prošlu godnu.
Počela nova školska godina

Gradonačelnik Subotice posetio je Osnovnu školu “Majšanski put” i istakao da grad ima obavezu da pomaže u unapređenju obrazovanja.

OŠ „Majšanski put“ upisalo je ove godine 86 đaka prvaka. Učenici koji su prvi put seli u školske klupe kažu da očekuju da se igradu i druže, kao i da steknu nova iskustva.

Po tradiciji, učenici starijih razreda su pripremili prigodan program za svoje nove kolege.Ove godine u školi majšanski put je upisano manje đaka, nego prošle godine.

Kao i u OŠ „Majšanski put“, tako i na teritoriji celog grada, ove godine u prvi razred krenulo je manje prvaka, u odnosu na prethodne godine.Uobičajeno je da predstavnici lokalne samouprave obiđu nekoliko škola, jer je to znak da  grad vodi brigu o obrazovanju.

Počela nova školska godina

Pored priredbe, prvake su dočeli i pokloni, koje im je obezbedio Grad Subotica. Poklon, u vidu slikovnice i prsluka, će đacima put od kuće do škole, učiniti bezbednijim.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4555
Povezane teme

osnovna škola majšanski put

#suboticatosamja

đaci prvaci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.