• Pregleda: 7764

Počela isplata socijalnih davanja

Počela isplata socijalnih davanja

Isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima i osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida i korisnika porodične invalidnine za januar počela je danas, 20. februara, saopštila je banka "Poštanska štedionica".

Narednog dana, 21. februara, uslediće isplata novčane naknade za rad hranitelja i naknade za izdržavanje korisnika na porodičnom smeštaju, dodatka za negu i pomoć drugog lica, novčane socijalne pomoći, posebne novčane naknade (pravo po Zakonu o socijalnoj zaštiti) i isplata privremene novčane naknade nezaposlenim licima za prošli mesec.

U subotu, 23. februara, počeće isplata drugog dela penzija za januar za korisnike PIO Fonda. Klijenti banke, korisnici ovih penzija, novac mogu da podignu na šalterima svih ekspozitura.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
DUX Odgovori
Sutra ispred pošte pa malo snimite ko to sve prima pomoć i ko su ti "ugroženi"
AlwaysUltra
Videcete sve samu gospodu u markiranim odelima i italijanskim koznim cipelama , dovezenu luksuznim automobilima.
Marija Odgovori
Kada je isplata za deciji i roditeljski?
Vladan
Kad ce deciji i roditeljski?
s.v.t.
u subotu, upravo procitala na sajtu Postanske stedionice
xx
Kada stigne mir i stabilnost...rece nas vodja a do tada stavite to u sendvice deci i neka idu u skolu. Bitno je da raseljeni sa kosmeta dobiju prvo pare!
marica Odgovori
zašto je umanjena novčana naknada za nezaposlene?u rešenju piše 22390 A primljeno upola manje?
Sara
umanjena je za to sto su bezobrazni. treba da povecaju plate na sestre i doktori a mi sto cekamo poso sto nismo sns-ovci mi nemamo pravo na nista. moj muz 13 puta je konkurisao za poso u bolnicu za laborant i dobije poso devojke sminkarice koji rade i muz i svi u kucu. a mi ni jedan ne radi i treba da primamo socialno pomoc da izdrzavamo deca a imamo fakultet zavrsin obe. pa to je korumpirana drzava. sramota.
Jovan Odgovori
pa šta koga briga koje kako obučen i šta vozi...!!!.....ja vozim golf 7... 2014..godište....radim privatno za 750 evra.....ali dođem i po tu socijalnu pomoć...i to samo auto je 8000 e.....a garderoba...lanac...i narukvica zlatna su oko 2500...e...!!!....pa kada oni mogu da traže porez...tv pretplatu a imam satelitsku.....zašto da ja neuzmem moj bar jedan deo nazad..!!!...... imam kuću u centru od 123 kv.....i stan na prozivci trosoban koji izdajem za 280...evra...!!!...i mogu vam reći da mi za lep život fali još bar 400...evra..!!!...pozdrav svima
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.