• Pregleda: 2779

Počela grejna sezona - Miholjsko leto "ohladilo" radijatore

Nakon uspešno obavljanih toplih proba, u Subotici je i zvanično počela grejna sezona, s tim da je zbog nešto viših spoljašnjih temperatura grejanje na tehničkom minimumu.
Počela grejna sezona - Miholjsko leto "ohladilo" radijatore

I po pitanju snabdevenosti energentima toplana je dočekala spremna grejnu sezonu. Na osnovu potpisanih ugovora sa Srbijagasom, obezbeđene su dovoljne količine gasa, osnovnog energenta toplane, kao i određene količine mazuta koje skladište u sopstvenom rezervoaru, a izmirene su i osnovne finansijske obaveze prema snabdevačima energenata.

Toplana će u narednoj sezoni grejati neznatno više potrošača u odnosu na prošlu grejnu sezonu, odnosno oko 10.000 stanova i oko 400 poslovnih objekata.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Boris Šuman

povezane teme

2
earthworker Odgovori
"Toplana će u narednoj sezoni grejati neznatno više potrošača u odnosu na prošlu grejnu sezonu, odnosno oko 10.000 stanova i oko 400 poslovnih objekata."

da je rikic pinokio nos bi mu zavirio u novi sad.
Vesko Odgovori
Da nama sto duze potraje toplo vreme,dobro bi bilo do Bozica, a jos bolje i od Bozica,jer treba
dosta nocvca izdvojiti za grejanje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.