Komentara: 0
Pregleda: 3582

Pobeda ŽFK "Spartak na gostovanju u Borči

20.08.2012. u 12:59h
Izvor: ŽFK "Spartak"
Pobeda ŽFK "Spartak na gostovanju u Borči

Nakon velikog uspeha i plasmana u Ligu šampiona među 32 najbolje ekipe Evrope, fudbalerke Spartaka su juče započele i takmičenje u domaćem prvenstvu. Subotičanke su pobedile BSK na njihovom terenu sa 5:0 i tako nastavile sa sjajnim rezultatima.

Ovo je bila utakmica drugog kola Prve ženske lige u fudbalu, u prvom kolu su trebale da se sastanu sa Lemind Lavicama ali je taj meč odložen zbog obaveza ŽFK Spartak na međunarodnoj sceni.

U narednom trećem kolu sledi prvi veliki prvenstveni derbi pošto će na Gradskom stadionu gostovati ekipa Mašinca. Ta utakmica je na rasporedu 1. septembra.

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić, predsednica Skupštine grada Maria Kern Šolja i član Gradskog veća zadužen za sport Nemanja Simović će u utorak, 21. avgusta 2012. godine, u 10 časova, u Plavoj sali Gradske kuće, primiti fudbalerke i rukovodstvo Ženskog fudbalskog kluba (ŽFK) Spartak, koji će se ove godine takmičiti u Ligi šampiona za žene.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3582
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.