Komentara: 0
Pregleda: 2017

Pobeda rukometaša Spartak Vojputa protiv Metalca

17.03.2013. u 21:34h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa ostvarili su rutinsku pobedu u utakmici 17. kola Prve lige grupa sever. Od samog početka diktirali su ritam igrre ne dozvolivši protivniku da ih rezultatski ugrozi.
Pobeda rukometaša Spartak Vojputa protiv Metalca

Spartak Vojput - Metalac 27:19 (16:11).

Poveli su Subotičani sa 2:0 golovima Kovačevića i Jovanovića. Istakao se golman Metalca u uvodnom delu, pošto je uspeo da odbrani kontre Papiću i Distolu tako da je on najzaslužniji što se na samom početku Spartak Vojput rezultatski nije više odlepio. Nakon lepe akcije Papića i Jovanovića, domaći su imali prednost od 6:3 u 12. minutu susreta. Ubrzali su igru i polako povećavali prednost koja je nakon trideset minuta golom Stankovića iznosila plus 5 golova 16:11.

Mije se puno menjala slika na terenu u nastavku susreta. Spartak je održavao razliku iz prvog dela. Gosti su jedino zapretili u 50. minutu kada je nakon dva gola Đukića, danas najraspoloženijeg igrača Metalca, rezultat bio samo tri gola prednosti za putare, 21:18. Pojačali su tada tempo domaći, raspucali su se Jelić i Papić i do kraja utakmice stalno povećavali razliku. Konačan rezultat postavio je mladi Galfi iz sedmerca u poslednjoj sekundi za 27:19.

Sledi period takmičenja u kojem će Spartak Vojput biti malo rasterećeniji i svoje utakmice igrati samo vikendom. Iza njih su naporna dva meseca stalnih igara sredom i subotom.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2017
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.