Komentara: 0
Pregleda: 2680

Pobeda rukometaša Spartak Vojput-a protiv Crvene zvezde iz Kikinde

28.02.2013. u 11:29h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa nastavili su sa prvenstvenim obavezama nakon nesrećne eliminacije iz Evropskog takmičenja. Juče su u Kikindi u veoma uzbudljivoj i pravoj prvenstvenoj utakmici savladali ekipu Crvene Zvezde sa 27:26. Bila je ovo zaostala utakmica 13. kola prve lige grupa Sever.
Pobeda rukometaša Spartak Vojput-a protiv Crvene zvezde iz Kikinde

Dobro su otvorili meč Subotičani golovima Jovanovića i Papića imali su prednost od 3:1 u 8. minutu susreta. Uzvratili su večeras silno motivisani domaćini preko babića i Pašića za rezultatsko poravnanje 3:3. Usledila je rezultatska klackalica u kojoj ni jedna ekipa nije uspela da se rezultatski odlepi na dva gola. Golom Stankovića dvadeset sekundi pre kraja prvo poluvreme je završeno nerešenim rezultatom 13:13.

Crvena Zvezda je rezultatsku neizvesnost održavala pre svega odličnim odbranama golmana  Miškova koji je u prvih pola sata zabeležio dvanaest uspešnih odbrana i uhvatio tri sedmerca.

Crvena Zvezda - Spartak Vojput 26:27 (13:13)

Domaći rukometaši koriste prvi napad u nastavku susreta i golom Mitreskog dolaze u vodstvo od 14:13. Prednost su povećali u 36. minutu na 17:15 nakon gola Pašića. Spartak Vojput je uzvratio golom Distola na asistenciju Kovačevića za 17:16. Domaći su tada ubrzali igru, iskoristili su par dobrih odbrana svoga golmana i u 45. minutu golom danas veoma raspoloženog Beloša po prvi put na utakmici imali prednost od tri gola 21:18 i napad. Pojačali su tada čvrstinu u odbrani Subotičani i sa dve uspešne odbrane Kukića i tri gola u nizu kapitena Papića stigli do izjednačenja 21:21 u 48. minutu.

Domaći dolaze u vođstvo srećnim golom Veličkova koji pogađa blok, odbijena lopta menja smer i vara golmana za 22:21. Uzvraća Jovanić brzom kontrom za novopravnanje rezultata. Usledio je period igre sa dosta grešaka u napada na obe strane bez golova punih četiri minuta. Post je prekinuo Pavlović za prednost "putara" 23:22, sedam minuta pre kraja utakmice. Beloš cepelinom donosi novo poravnanje 24:24, da bi Pavlović sa dva gola u nizu doneo veliku prednost Spartak Vojputu dva minuta pre kraja susreta 26:24.

Nadu domaćinima dao je Veličkov minutu pre kraja za 26:25, ali sve je to ubrzo razbio Pavlović svojim četvrtim golom na utakmici četrdeset sekundi pre kraja 27:25. Raspoloženi Beloš postigao je svoj jedanaesti pogodak dvadeset sekundi pre kraja za konačnih 27:26 u korist Spartak Vojputa.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2680
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.