Komentara: 0
Pregleda: 2015

Pobeda odbojkašica Spartaka u derbiju kola protiv TENT-a

03.02.2013. u 20:06h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkašice Spartaka su u okviru 15. kola Wiener lige u gostima obrenovačnom TENT-u maksimalnim rezultatom pobedili domaće sa 0:3 i osvojile nove bodove. Stanje na tabeli se ni ovog kola nije promenilo pa se odbojkašice Spartaka nalaze odmah iza lidera Crvene zvezde koja ima 40 bodova, dok Spartak ima 3 manje.
Pobeda odbojkašica Spartaka u derbiju kola protiv TENT-a

Trebalo je to da bude derbi kola, ali je meč potrajao samo 66 minuta. NIS Spartak je održao čas odbojke TENT-u u Obrenovcu, slavio je ubedljivu pobedu i približio se Crvenoj zvezdi tri boda zaostatka tri kola pre kraja ligaškog dela šampionata.

Subotičanke su bile sjajne, dominirale su u svim elementima odbojkaške igre, a tokom čitavog susreta kontrolisale su rezultat. U svakom od setova već na drugom obaveznom predahu Spartak je imao ogromnu prednost, koju je potom samo uvećavao u završnicama

Bolje od ostalih u pobedničkom timu bile su Adela Helić (17), Jelena Vujčin (11) i Sofija Medić (10). Kod Obrenovčanki jedina dvocifrena bila je Jelena Stanimirović (13).

TENT – NIS Spartak 0:3
(16:25, 12:25, 18:25)

Dvorana: SKC „Obrenovac“
Gledalaca: 200
Sudije: Vladimir Cvetković i Đorđe Stevanović (oba Beograd)
Trajanje meča: 66 minuta

TENT: Pilipović 3, Mitrović 1, Ćeranić, Žunić 2, Jovičić (libero), Vignjević 2, Andrić 5, Misojčić 7, Dugić 2, Stanimirović 13, Vukomanović (libero), Stevanović 2. Trener: Nikola Jerković.

NIS SPARTAK: Raonić 5, Memišević (libero), Cvetićanin 9, Helić 17, Vujčin 11, Antanasijević, Medić 10, T. Matić 5, Radakov, Oluić, Mrdak, D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2015
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.