Komentara: 0
Pregleda: 3262

Pobeda košarkaša, poraz košarkašica

17.02.2012. u 11:52h
Izvor: RTV Yueco
Pobeda košarkaša, poraz košarkašica
Košarkaši Spartaka u odloženoj utakmici 17. kola Prve B lige savladali su na domaćem terenu ekipu Mladost iz Čačka rezultatom 86:71. Teže nego što se očekivalo subotičani su uspeli da savladaju ekipu iz Čačka koja je u prvom delu trijumfovala na domaćem terenu sa čak 26 koševa razlike.

Trener košarkaša Spartaka Mihajlo Mitić zadovoljan je prikazanom igrom i istako da njegova ekipe može još bolje i da će dati svoj maksimum i u narednim utakmicama kako bi uspeli da ostvare cilj - plasman u Prvu ligu Srbije.

U sledećem 18 kolu subotički košarkaši gostuju u Šapcu istoimenoj ekipi koju su u prvom delu lako savladali na domaćem terenu 85:68.

Košarkašice Spartaka poražene na domaćem terenu

Košarkašice Spartaka u odloženoj utakmici 18. kola Prve lige, na domaćem terenu, izgubile su od drugoplasiran ekipe Jagodine rezultatom 82:73. Ovo je 12. poraz subotičanki koje se trenutno nalaze na 9. mestu Prve lige. Do kraja prvenstva ostalo je još da se odigra tri kola.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3262
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.