Komentara: 0
Pregleda: 2336
Foto

Pobeda fudbalera Spartaka za kraj sezone

22.05.2017. u 11:47h
Izvor: Subotica.com
U vojvođanskom dеrbiju i meču bez takmičarskog značaja u plejautu Spartak je bio bolji od Bačke rezultatom 2:1. Tim Andreja Černišova na najlepši način oprostio se od domaće publike za ovu sezonu, a za to se pobrinuo Đorđe Ivanović dvostruki strelac.
Pobeda fudbalera Spartaka za kraj sezone

Pred početak utakmice na Gradskom stadionu u Subotici između Spartak Ždrepčeve krvi i Bačke minutom ćutanja odata je pošta preminulom Todoru Veselinoviću, bivšem igraču i treneru.

Nizale su se prilike na obe strane, ali su Ostojić i Jevrić odolevali svakom pokušaju. Ipak u 30. minutu Ivanović je naterao Jevrića da kapitulira. Nesmotrenost odbrane Bačke, Subotičani su vešto iskoristili. Krmar je uposlio Abaza na desnoj strani, loptu nakon njegovog šuta Jevrić je uspeo samo na kratko da odbije, ali se Ivanović našao na pravom mestu prihvatio je i poslao u mrežu protivnika – 1:0.

Pobeda fudbalera Spartaka za kraj sezone

DVA DEBITANTA U REDOVIMA SPARTAKA - U nastavku meča šansu da zaigraju u Super ligi dobili su mladi Predrag Medić, dok je na gol stao golman omladinskog tima Subotičana Ivan Dokić.

U završnici prvog poluvremena Spartak je udvostručio prednost, a Đorđe Ivanović je ponovo bio realizator. Stojković je sa ivice šesnaesterca odlično uposlio Ivanovića, a on loptu glavom plasirao u gol Bačke – 2:0.

Nastavak meča nije doneo veće promene. Spartak je imao inicijativu, stvarao prilike, ali je realizacija izostala. U 67. minutu gosti su mogli da smanje prednost „Golubova”, Dokić je bio dobro postavljen i olako prihvatio loptu nakon šuta. Na suprotnoj strani pokušao je Glavčić iz daljine, Jevrić je uz krajnji napor odbranio i poslao loptu u korner. Razigrali su se gosti u finišu, a jednu od najboljih prilika Bačke propustio je Bizmark u 79. minutu, tačnije Dokić je izvanredno intervenisao i sačuvao mrežu Spartaka. Priliku da stane ispred gola Bačke dobio je mladi Kristijan Župić, koji je takođe dobrim odbranama parirao Spartakovom čuvaru mreže Ivanu Dokiću. Ipak u poslednjem minutu igre gosti su uspeli da smanje prednost pogotkom Radovana Ivkovića – 2:1.

Pobeda fudbalera Spartaka za kraj sezone

Predrag Medić

Pobeda fudbalera Spartaka za kraj sezone

Ivan Dokić

Spartak ŽK –OFK Bačka 2:1 (2:0)
Ivanović 30', 45' - Ivković 89'

Spartak ŽK: Ostojić (56' Dokić), Stojković, Ćalasan, Radovanović, Krefl (22' Bašanović), Pantić, Glavčić, Krmar (55' Medić), Ivanović, Abaz, Mudrinski 7,5

Bačka: Jevrić (80' Župić), Mijić, Miljević, Vidović, Bajić, Švonja, Makarić, Ivković, Zečević (76' Simon),
Macanović, (61' Trivunović), Bizmark

Černišov završio saradnju sa subotičkim Spartakom

Kako nezvanično saznajemo Černišov je ovim mečom završio svoj profesionalni angažman u klubu sa severa Bačke. U klubu još uvek zvanično to nisu potvrdili, ali je prilično izvesno da će subotički superligaš imati novo stručno rukovodstvo. U znak zahvalnosti ruski stručnjak je po završetku meča završio na rukama svojih igrača koji su mu se tako zahvalili za dosadašnju saradnju.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka Fudbal: Spartak - Bačka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2336
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.