Komentara: 2
Pregleda: 4135

Pobeda FK "Spartak Zlatibor voda" u gostima protiv Rada (1:2)

15.04.2012. u 12:08h
Spartak je u poslednja četiri kola osvojio samo bod, ali je osvojio "čitav plen" na gostovanju protiv Rada - 1:2. Milivojev i Torbica bili su strelci za goste dok je Čaušić postigao gol za domaćina.
Pobeda FK "Spartak Zlatibor voda" u gostima protiv Rada (1:2)

Posle serije neuspešnih rezultata i osvojenog tek jednog boda u 4 kola u Jelen super lige, pogotovo loših rezultata na domaćem terenu, fudbaleri Spartaka su osvojili sva tri boda u gostima pobedivši Rad sa Banjice rezultatom 1:2.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode vrlo brzo su došli u prednost. Milivojev je u 8. minutu iskoristio dobru loptu i iskosa sa desne strane sa oko 15 metara doveo svoju ekipu u vodstvo. Domaći su uzvratili udarcima iz daljine, Jovanović je isprobao svoj šut u 19. i 20. minutu ali bez uspeha. Isti igrač veoma dobro je izveo slobodan udarac u 33. minutu li golman Aleksić sjajnom intervencijom spašava svoju mrežu. Tri minuta pre kraja poluvremena Rad dolazi do izjednačenja. Čaušić je izveo slobodni udarac iskosa sa oko 20 metara, lopta je preletela sve igrače prevarila golmana Aleksića i završila u mreži.

Prvu priliku u drugom poluvremenu imali su Subotičani preko Puškarića koji dobro šutira u 47. minutu ali, golman Danilović brani. Novu šansu propušta Otašević u 49. minutu kada glavom, posle dobrog ubačaja Torbice, šutira sa 7 metara ali lopta odlazi preko gola. Uzvratili su domaćini u 54. minutu posle dobrog prodora Luke po desnoj strani, lopta je došla do Čaušića koji glavom šutira, međutim Aleksić ponovo odlično interveniše. Subotičani su do pobede došli u 61. minutu kada je Torbica izveo slobodan udarac iskosa sa leve strane, uputio je direktan udarac, prevario golmana Rada i loptu sproveo u mrežu. Rad je najbolju priliku za izjednačenje imao u poslednjoj minuti kada Kojić sa par metara nije uspeo da postigne pogodak.

Pobeda FK "Spartak Zlatibor voda" u gostima protiv Rada (1:2)

Fubaleri Spartaka su ovom pobedom osvojili svoj 34. bod u šampionatu i trenutno se nalaze na poziciji broj 7, tri pozicije od one željene koja vodi u evropsko takmičenje.

U narednom kolu koje se igra 21. aprila fudbaleri Spartaka od 16 časova na Gradskom stadionu dočekuju novosadsku Vojvodinu koja će igrati bez prvog trenera Vukicevića koji je posle poraza u Kup utakmici protiv Borca dao otkaz na poziciji šefa stručnog štaba ali i posle prvenstvene pobede nad Hajdukom iz Kule.


Rezultati i strelci 24. kola Superlige:

Partizan - Javor 2:1 (Vukić 7, Tomić 70 - Veljović 58)
Novi Pazar - Crvena zvezda 0:0
Sloboda - Borac 2:1 (Ranđelović 35, 42 - Jeremić 26)
Hajduk - Vojvodina 0:1 (Stevanović 51)
Jagodina - Smederevo 3:0 (Mudrinski 24, Gogić 46, Jovanović 55)
Metalac - Radnički 0:1 (Vukašinović 52)
OFK Beograd - BSK Borča 0:1 (Dukić 4)
Rad - Spartak 1:2 (Čaušić 43 - Milivojev 8, Torbica 61)

Tabela:

Partizan 65, Crvena zvezda 55, Vojvodina 42, Radnički 42, Jagodina 38, Sloboda 38, Spartak 34, OFK Beograd 32..
 

Pobeda FK "Spartak Zlatibor voda" u gostima protiv Rada (1:2)

Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4135
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.