Komentara: 0
Pregleda: 4026

Pobeda FK "Spartak" protiv FK "Bačka 1901" u pripremnoj utakmici

14.07.2012. u 17:51h
Izvor: FK "Spartak"
Pobedom protiv Bačke fudbaleri Spartak Zlatibor vode zaokružili su prvu fazu priprema. Nakon današnjeg meča 26 fudbalera odlazi na drugu fazu priprema koja će se odvijati na Zlatiboru.
Pobeda FK "Spartak" protiv FK "Bačka 1901" u pripremnoj utakmici

Utakmicu je ponovo započela kombinovana postava. Prvu priliku na utakmicu imao je Borko Veselinović, koji je šutirao sa 18 metara, ali lopta je prošla iznad gola. Najbolju priliku domaći su prospustili sredinom prvog dela, kada je novajlija Novaković ukrao loptu odbrani Bačke, međutim sa 15 metara promašuje okvir gola. Gosti su uzvratili slobodnim udarcem Sovilja, ali Aleksić je bio na visini zadatka, isti igrač imao je priliku i u 42. minuti, međutim ponovo je Aleksić bio uspešniji.

U nastavku susreta ulaskom novih igrača Spartak je zaigrao puno brže i angažovanije. Propustili su svoje prilike Despotović, Adamović i Kovačević, da bi kapiten Torbica u 79. minutu napokon krunisao bolju igru Subotičkog superligaša. Našao se kapiten sam pred golmanom Gorjancem i rutinski poslao loptu u mrežu. Konačan rezultat na utakmici postavio je Nosković pet minuta pre kraja susreta, kada je iskoristio dobro proigravanje Adamovića i loptu zakucao u mrežu Bačke.

Gradski stadion u Subotici, gledalaca: 200, sudija Aleksandar Vasić.
Strelci: Torbica u 79. min. i Nosković u 85. min (Spartak Zlatibor voda)

Sastav FK "Spartak Zlatibor voda": Aleksić, Farkaš, Bratić, Adamović G., Joksimović, Popara, Đurđević, Novaković, Veselinović, Ljubenković, Đorđević. Igrali još: Stijaković, Mirković, Stevanović, Antonić, Otašević, DaeYun Seo, Kovačević, Adamović M., Šarac, Nosković, Torbica, Despotović.

Sastav FK "Bačka 1901": Miković, Kolundžić, Maslovara, Rajkovača, Vasić, Šarenac, Lukač, Sokolov, Sovilj, Kozoš, Petrović. Igrali još: Gorjanac, Poljaković, Višnjić, Puhalak, Vujević, Jeknić, Marković.

Par promena u igračkom kadru

U Fk Spartak Zlatibor voda došlo je do određenih promena u igračkom kadru. Klub su uz dogovor napustili golman Nikola Kovačević i fudbaleri Borko Novaković i Đorđe Đurić. Pored njih par mlađih igrača je prebačeno u Fk Palić, novu filijalu Spartak Zlčatibor vode, da se kroz igru u Srpskoj ligi nametnu prvom timu. U Palić su prešli Miloš Bokić, Bojan Bjedov i Nemanja Marković. Njima će se pridružiti još nekoliko igrača iz omladinskog pogona.

Danas se na treningu ekipi pridružio Nikola Popara (1992g) vezni igrač iz Teleoptika, koji je potpisao trogodišnju vernost za Spartak Zlatibor vodu. Sutra prepodne od 9.30h igraju drugu prijateljsku utakmicu ovaj put protiv FK Bačka 1901, nakon čega će 26 igrača krenuti put Zlatibora.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4026
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.