Komentara: 0
Pregleda: 2348

Plivanje: Zlato za Barnu na Mediteranskim igrama

25.06.2018. u 17:51h
Izvor: TV Subotica
Subotičanin Andrej Barna, član PK "Spartak", koji nastupa pod srpskom trobojkom na Mediteranskim igrama, osvojio je juče zlatnu medalju u plivanju, disciplina štafeta 4x100 metara.
Plivanje: Zlato za Barnu na Mediteranskim igrama

Srpski sportisti beleže odlične nastupe na Mediteranskim igrama u Taragoni. Do sada su osvojili 14 medalja. Velimir Stjepanović je osvojio zlato u disciplini 200m slobodnim stilom i najavio dobre rezultate u plivanju.

Muška štafeta u sastavu Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić, Andrej Barna i Ivan Lenđer je u disciplini 4x100 ostvarila vreme od 3:15:76 min, dovoljno za još jedno zlato. Na 4x200m Lenđera je zamenio Aleksa Bobar i taj sastav je ostvario vreme 7:18:57 min i osvojio srebrnu medalju.

Na igrama u Španiji učestvuje oko 4000 sportista iz gotovo 30 zemalja i konkurencija je veoma jaka, u određenim sportovima gotovo na nivou evropskih šampionata.

Andrej Barna je Subotičanin koji je  ponikao u PK "Spartak", gde je osvajao državna prvenstva i pokazao ogroman potencijal u mlađim kategorijama. Sve bolji rezultati na najvećim međunarodnim takmičenjima u seniorskoj konkurenciji govore u prilog tome da je Barna budućnost reprezentativnog plivanja.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2348
Povezane teme

plivanje

andrej barna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.